Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aliye Yalçın

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 00:25, 14 Ekim 2016 (UTC)

Aliye Yalçın[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD'lik yok. Toplu adaylıklar benimsenmese de (itiraza sebep durum olmayacağına yüksek inançla), bu ve "Parmaklıklar Ardında karakteri" hatalı ismiyle açılmış kategorideki benzer diğer maddelerin şu listeye aktarılmasını öneririm. Sayginerv-posta 15:46, 5 Eylül 2016 (UTC)

  • Aktarılsın Aktarılsın Gerekçeye katılarak.--RapsarEfendim? 16:43, 5 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Hepsi. Kaynaksız listeye aktarılmaktansa, liste de bu maddeler de silinsin. Bir daha böyle maddeler açılabilmesini engelleyecek önlemler açılsın. Kurgusal karakter ise Hababam Sınıfı'nın Kel Mahmut'una, İnek Şaban'ına, Badi Ekrem'ine, Tulum Hayri'sine, Güdük Necmi'sine, Damat Ferit'ine, Hafize Ana'sına vb kimse itiraz etmez. Çünkü bu karakterler hayatımızda adeta can kazanıp ayrı birer kimlik/kişilik haline gelmiş, bazıları kendisini canlandıran oyuncuyu bile gölgede bırakmıştır. Kaç kişi Tulum Hayri'yi oynayan aktörün adını bilir? (Ben dün öğrendim tesadüfen, şimdi yine unuttum.) Bunları boş laf olsun diye yazmıyorum. Kurgusal karakterleri siliniyor diye huzursuzlanan kullanıcılar için yazıyorum. Kel Mahmut, Hafize Ana maddesi açtınız da silmeye kalkan mı oldu? Gerçi onlar da kaynaksızmış bu arada, şimdi etiketleyeceğim. :) --E4024 (mesaj) 07:41, 6 Eylül 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın --Adem20ileti 12:26, 6 Eylül 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum bu bir toplu silinme adaylığı mı? eğer öyleyse ve denildiği gibi benimsenmiyorsa yukarıdaki oylar neye göre verildi? listenin tamamının kayda değer olmadğını mı söylüyor aktarılsın/silinsin diyenler? gibi sorular var kafamda.. --kibele 13:40, 6 Eylül 2016 (UTC)
    Bu bir tekli silme/aktarılma adaylığı. Belirtilen kategorideki maddelerin hiçbir şekilde farklı nitelikte olmadığı düşünülerek (yani madde sayısı fazla olsa da "itiraza sebep durum olmayacağına yüksek inançla"), onların da aktarılması istendi. Eğer tek bir tanesi için bile "bu tamam ama şu madde farklı" şeklinde bir değerlendirme olursa, tartışmayı kapatacak kişi sadece aday gösterilen sayfa için karar alıp; toplu bir eyleme gitmeyebilir.--Sayginerv-posta 10:28, 7 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Chansey (mesaj) 13:14, 7 Eylül 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.