Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ali serim

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır. Tartışma başlangıcından bu yana 18 gün geçmiş, silinmesi yönünde 1 katılım. Görüş bildirmek veya nötr olarak SAS'a çıkarmak oy değildir. + Burada fikir birliğine varılamaması daha çok teknik bir nedenle olduğundan maddenin M-6 gereğince hızlı silinmesine engel yoktur, maddenin kriterlerine uygunluğuna dair ciddi bir argüman ortaya koyulamamıştır. Bu nedenle aynı gün hızlı silinmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 13:04, 25 Mart 2016 (UTC)

Ali serim[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Hızlı silinmek için etiketlenmiş, kayda değerlik ile ilgili değerlendirmenin SAS'da yapılması gerektiğini düşünüyorum. Hakan·IST 06:02, 7 Mart 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Kayda Değerlik açısından irdelenen sayfanın, bu haliyle de ansiklopedik, kayda değer ve yeterli olduğu aşikar olsa da yine de diğer vikipedistlerin yorumları üzerinden, internette yer alan yeni kaynaklarla da geliştirmeye de açık olduğunu düşünüyorum. Kayda değerlik maddesinin temel taşı olan "bilinmeye veya farkına varılmaya değer" koşulunu, kişinin "farklı alanlarla edinilen önemli nitelikleri" sebebiyle uygun görüyorum. Kişiye dair haberler ülkenin (milliyet, hürriyet, radikal, yenişafak, haberturk, sabah) gibi farklı yayın politikasına sahip önemli gazeteleri tarafından verilmiştir.Kişin üstlendiği farklı niteliklere göre, kişiye dair bilgiler önemli, güvenilir ikinci el kaynaklarda (ulusal ve uluslararasın bazda) yer almıştır. Bunlara dair örneklerden bazılarına kaynakça yer verilirken kalan bir çoğuna da internetten ulaşılabilmektedir. Kişinin ünlü ya da popüler olmasa da; yazarlık, uluslararası proje ve ortaklıkları, Kültür varlıkları ile ilgili yapılan ses getirmiş çalışmalar ile haber odağı olması, önemli bir üniversite tarafından şeref madalyası ile ödüllendirilmesi ve RSA gibi uluslararası bir kurumun tek Türk üyesi olması gibi noktaların önemini "bilinmeye ve farkına varılmaya değer" maddesine vurgu yaparak belirtmek isterim.--Prinsipal v (mesaj) 09:43, 15 Mart 2016 (UTC)bkz. VP:OY Oylamanın başlangıç tarihi itibariyle kullanıcı 60 günden daha kısa süredir üyedir ve 150 değişikliğe sahip değil. SakhalinioBuyrun beniiiim? 16:15, 20 Mart 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değerliği ortaya koyan kaynak göremedim. --Eldarion 07:25, 23 Mart 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.