İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ahmet Yesevi Derneği

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 00:17, 14 Ekim 2016 (UTC)

Ahmet Yesevi Derneği[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliği hakkında ihtilafa düşüldüğü için aday gösterildi II. Niveles (mesaj) 17:25, 1 Eylül 2016 (UTC)

  • Hızlı silinsin Ben bu sayfayı HS işaretlemiştim. Değerli @II. Niveles ile ihtilafa düştüğümüz için tartışma sayfasında karar alarak buraya taşıdık. Lakin ufak bir düzeltmeyi mecburi görüyorum ben HS etiketini KD üzerinden koymamıştım. "Düzen" ve "Çok az bilgi taşıyan sayfa" üzerinden işlem yapmıştım. Resmi sitesi harici herhangi bir kaynak bulunmayan; faaliyetleri, kuruluşu, yönetim kurulu, misyon ve vizyonu gibi bir derneğin kimliği sayılabilecek önemde bir çok niteliği barındırmayan sayfanın silinmesinin uygun olacağı kanaatindeyim. Geliştirilmesi arzularınıza maruz olan maddenin şu andaki içeriğini yetersiz buluyorum. Saygılarımı sunarım. Chansey (mesaj) 17:31, 1 Eylül 2016 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Alt başlık olarak Ahmet Mahmut Ünlü maddesine. --II. Niveles (mesaj) 17:44, 1 Eylül 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Bir kuruluşu, onursal başkanının maddesine aktarmak doğru olmaz. Hakkında kaynaklar var gibi, biraz uğraşılsa kayda değerliği ispat edilecek muhtemelen. Şu gibi aramalar da fena sonuç vermiyor.--RapsarEfendim? 10:00, 4 Eylül 2016 (UTC)
  • Hızlı silinsin Gerekçeye katılarak. KD değil. Bu haliyle durmasının bir anlamı yok. --Pragdonmesaj 22:37, 24 Eylül 2016 (UTC)
  • Hızlı silinsin Bu bir bakkalcının vikipedide bakkalının sayfasını açması gibi. Şaka bir yana silinsin KD değil. --Bozok33 (mesaj) 17:18, 11 Ekim 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Merhaba Vikiçizer, Kamu Yararı belgesini İl Dernekler sitesinden kaynak, Kızılay ile proje için Kızılay sitesinden kaynak, ve diğer işler için video görsel kaynakları eklemiştik. Tekrar inceleyip düzeltmemiz gereken yerleri söyleyebilir misiniz? Residdemir (mesaj) 14:32, 14 Ekim 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.