Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Adem Güneş

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 22:34, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Adem Güneş[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olmayan kişi olduğu düşüncesindeyim, bu konuda topluluğun görüşlerini almayı isterim. --Ahmet Turhan (mesaj) 00:48, 10 Nisan 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Öncelikle merak ettiğim husus; bu maddeyi Kd lik anlamında genel bir biyografinin değerlendirilmesi olarak mı yoksa bir akademisyen olarak mı incelememiz/değerlendirmemiz gerektiği konusudur. Maddede yer alan bilgiler, evet bence de kaynaksız. Fakat içerik, kişinin çalışmalarının akademik alanda olduğunu ( " Çalışmaları yurt dışındaki üniversiteler tarafından da dikkate alınan .." şeklinde ve " Oslo Üniversitesi'nde University of Oslo hazırlanılan bir bilimsel makalede Adem Güneş'in çalışmalarından bahsedilmektedir. " gibi ifadelerle) ortaya koyarak 'akademisyenlik' yönü fazlaca öne çıkmaktadır. Hatta " Halen Fatih Üniversitesi Öğretim Görevlisidir." şeklinde bir cümle de maddede yer almaktadır. Bütün bunlardan dolayı, şu anda gündemimizde olan ve akademisyenler için politika/yönerge teklifi olarak görüştüğümüz Kd lik kriterleri ne göre kişinin kd olabileceği yönünde bir durum söz konusu (tabi bu benim kişisel görüşüm). Madde, kaynaksız olması hasebiyle sorunlu. Bütün bunlardan dolayı, şimdilik maddeye "kaynaksız " şablonu eklenerek, bir müddet sonra (söz konusu yönerge şekillendikten sonra ) yeniden maddenin sas olarak görüşülmesinden yanayım..--Eğitmenmsj 21:32, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.