Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--kibele 14:52, 1 Mart 2013 (UTC)

Şablon:Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Şablon Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihi'ni çok ayrıntılı bir biçimde gösteriyor. Ayrıca olaylar gelişigüzel bir biçimde şablona yerleştirilmiş. Türkiye tarihi şablonunun içinde yer alan Türkiye'nin tek ve çok partili dönemi adlı sayfalar bu şablona gerek kalmadan çok güzel bilgiler içermektedir. Ayrıca olaylar günümüze kadar getirilmiş. Bir tarihçi olarak en iyi bildiğim kurallardan biri de objektifliktir. Tarihi olayların ideolojik bir biçimde yansıtılmasının önüne geçmek için aradan uzun yıllar geçmesi gerekir. Şablonun tarafsızlığı olmamakla birlikte tarafsız hale getirilmesi teknik olarak imkansızdır.--Türk Süvarisi ileti 15:52, 22 Şubat 2013 (UTC)

Silinsin Silinsin --Türk Süvarisi ileti 15:52, 22 Şubat 2013 (UTC)

Yorum Yorum Açıkçası gerekçeyi anlayamadım. Mukaddimeileti 16:01, 22 Şubat 2013 (UTC)

Yorum Yorum Kısacası çok ayrıntılı ve gereksiz. böyle bir şablona ihtiyaç yok.--Türk Süvarisi ileti 16:09, 22 Şubat 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Fena şablonmuş :) Dediğin gibi gelişigüzel kavramlar, kişiler, kurumlar vs. şablona eklenmiş. Böyle bir şablonda, -atıyorum- "Türkiye'de tek partili dönem" gibi maddeler yer almalı. Bu tip ana maddeleri de Şablon:Türkiye tarihi içermekte. Gerekçeyi mantıklı buluyorum.--RapsarEfendim? 18:26, 22 Şubat 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Rapsar ile aynı fikirdeyim.--Vito Genovese 17:12, 28 Şubat 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.