Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Sakin konuş

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--yabancım 22:15, 4 Mart 2013 (UTC)

Şablon:Sakin konuş[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

En başta, her tartışmada sakin olmamız gerekmektedir. Buna ek olarak, bu şablonda sakin olun demek, ne kadar işe yarar, bunu okuyan kişi bu yazıyor diye sakin olmalıyım diye düşünür mü sorularına ben hayır diyorum. Hiçbir işlevi olmadığını düşündüğüm bu şablonun, olmasını faydasız ve gereksiz buluyorum.--RapsarEfendim? 22:50, 22 Şubat 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 22:50, 22 Şubat 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın - Büyük vikilerde de kullanılmakta olan bir şablon olduğuna dikkat çekmek isterim. Elbette bu şablonu görenin ne ölçüde sakin olduğu, bu şablonun ne derece işe yaradığı somut verilerle ortaya konamaz; ancak makul bir hatırlatma olduğunu düşünüyorum. Zarar potansiyeli yok; yarar potansiyeli var; o zaman kalmalı bence.--Vito Genovese 23:05, 22 Şubat 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum evet, yararı olmasa bile zararı da yoktur herhalde. fakat yararı hiç olmaz diye birşey de yok, olabilir çünkü. daha önce de dikkatimi çekmişti, biraz silik bir şablon. belki daha etkili hazırlanırsa yararı daha fazla olur. hele güvercin hiç olmamış bence. gevşetecek, belki yerine göre güldürecek bir resim (öfkeli bir bebek falan ne bileyim) dahaa faydalı olabilir. ANADOLU (mesaj) 23:49, 22 Şubat 2013 (UTC)
Gereksiz kalabalıklık yapıyor tartışma sayfalarında. Kişisel saldırı yapmayınız, nazik olunuz, tarafsız olunuz gibi şablonların oluşturulmasının da önünü açıyor, bence.--RapsarEfendim? 23:52, 22 Şubat 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın vikipedi'deki ilk zamanlarımda, bu aynı lafı farklı şekillerde söyleyen şablonlar, uyarılar ilginç gelmişti bana. bir tane derli toplu bir şey yeter diye düşünmüştüm. ama, ister çoğulcu yapı diyelim, ister monotonluktan uzaklaşmak diyelim, bu farklılıklar güzel. silinmesine gerek yok kısaca. --kibele 09:24, 23 Şubat 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bence çok güzel bir şablon. Tartışmalardaki kullanıcıların sakinliğinin sağlanması açısından önemli. Kesinlikle silinmemeli. Hatta mümkünse tüm tartışma sayfalarına yerleştirilmeli. Böyle şablonlar önemsiz gibi görünse de kullanıcılar arasındaki tartışmaların şekli açısından önemli.--Türk Süvarisi ileti 14:47, 4 Mart 2013 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.