Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Recep Tayyip Erdoğan bilgi kutusu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--ki bl 13:46, 15 Haziran 2011 (UTC)

Şablon:Recep Tayyip Erdoğan bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Gereksiz, kullanışsız ve faydasız bir şablon olduğunu düşünüyorum. Bağlantıları tek tek incelersek; ilk yıllar, iç politika ve dış politika bağlantılar Recep Tayyip Erdoğan maddesindeki başlıklara verilmiş ki zaten her maddede yer alan konu başlıkları bölümü bu görevi görüyor. Diğer iç bağlantılar ise Erdoğan maddesinin çeşitli yerlerinde geçiyor. Galeri: Resim, Ses, Video bağlantısı da zaten commons kategorisine verilmiş ki bu da zaten Erdoğan maddesinin alt kısmında yer alıyor. Silinmesi gerektiğini düşünüyorum.Rapsar 13:49, 6 Haziran 2011 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--Rapsar 13:49, 6 Haziran 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bence şablon yerinde, ama düzenlenmesi gerekli. --N KOzimesaj 13:53, 6 Haziran 2011 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Şu an için öyle ancak İngilizcesindeki gibi ayrı ayrı madde açılmaması için bir engel yok. Gördüğüm kadarıyla yarısı maddenin içine bağlantı verilmiş yarısı ayrı maddelere. şöyle ve şöyle maddeler açma olanağımız var. O zaman da şablon iç bağlantılardan kurtulur İngilizcesi gibi iyi bir hal alabilir.--Reality 13:55, 6 Haziran 2011 (UTC)
O maddeler ansiklopedik midir sizce? Ana maddede bunlara yer verilemez mi? Öyle aman aman bir içeriğe sahip değiller sonuçta.--Rapsar 13:58, 6 Haziran 2011 (UTC)
Peki sizce Hitler in köpeği ansklopedikmi? --N KOzimesaj 14:01, 6 Haziran 2011 (UTC)
Yeterince bağımsız kaynaklar olduğu için evet. Burası da sıradan bir kasap; ancak yeterince kaynak olduğundan ansiklopedik, hatta kaliteli madde ;)--Rapsar 14:06, 6 Haziran 2011 (UTC)
  • Vugar onla bunun bir alakası yok. O ayrı bir tartışma konusu. Buna gelince bence ansiklopedik. Ama hepsi mi ansiklopedik derseniz bilemiyorum orası tartışılır ancak ben İngilizcesinden çevirdiğim Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan başbakanlık ziyaretleri listesi maddesinin ansiklopedik olduğunu düşünüyorum hatta biraz geliştiren olursa SL bile yapabilir. Başka ansiklopedik olanları da var bence.--Reality 14:04, 6 Haziran 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin-- Şablon sadece iki maddede kullanılıyor, biri zaten Erdoğan maddesi. Yurtdışı ziyaretleri dışındaki bağlantılar henüz açılmamış. Eğer ingilizcedeki gibi madde sayısı artarsa o zaman kullanışlı olacaktır.--Szoszvmesaj 22:56, 6 Haziran 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bana göre, biraz zorlama bir şablon olmuş. İleride gerekli içerik sağlanırsa neden olmasın. --Duke ϡ»» ileti ^^ 22:14, 9 Haziran 2011 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçe haklı. --Berm@nyaİleti 23:12, 9 Haziran 2011 (UTC)



Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.