İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Olay örgüsü olmayan filmler

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 11:07, 1 Kasım 2017 (UTC)

Şablon:Olay örgüsü olmayan filmler[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bir film maddesinde olay örgüsü yazılmamış olabilir, yapım aşaması, müzikleri, oyuncu kadrosu, ödüller, tepkiler vs yazılmamış olabilir. Bu eksiklikler için bu şekilde ayrı ayrı şablon oluşturmak mantıksız. Ha keza genellersek, ortaya binlerce olasılık ve şablon çıkıyor ki taslak maddelerde zaten bunlar hep eksik. Bu bağlamda şablonun silinmesi gerektiğini düşünüyorum.--RapsarEfendim? 07:09, 19 Ekim 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 07:09, 19 Ekim 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bir maddenin yapım aşaması vs. yazılmayabilir ama "konu" maddenin neredeyse temel içeriği gibidir. Şablon maddelerin tartışma sayfasına ekleniyor, kalmasında herhangi bir sakınca görmüyorum. --Hedda Gabler (eski) (mesaj) 14:46, 19 Ekim 2017 (UTC)
Bir filmin konusunun, diğer kısımlardan önemli olması sizin kişisel kanaatiniz. Bana göre de tepkiler önemli, o tepkilere göre filmin önemliliği belli olur mesela. Kaldı ki bu konu özelinde değil, genel bir yorum yaparak bu şablonu diğer alanlardaki maddelere de yaymaya çalıştım. Ülkeler için cografya, tarih, ekonomi vb şablonlar açılabilir.--RapsarEfendim? 17:31, 19 Ekim 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum. --CosmosAwaymesaj 16:21, 27 Ekim 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin mantıklı. Ayrıca telif hakkı içinde sakıncalı bir şablon gibi. --Maurice Flesier message 23:05, 28 Ekim 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılarak. --Pragdonmesaj 08:59, 31 Ekim 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.