Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Fenerbahçe SK Kadrosu 1988-89 Sezonu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer 19:29, 20 Haziran 2010 (UTC)

Şablon:Fenerbahçe SK Kadrosu 1988-89 Sezonu[kaynağı değiştir]

Yaklaşık 1 yıl süren ligde oynayan oyuncular sürekli değiştiği için silinmeli. Örneğin sezon başında kulüpte olan ve takımı adına gol atan bir oyuncu, sezon sonunda takımdan ayrılabilir. Bu nedenle şablonun doğrulu kesin değildir, silinmelidir.

Rapsar 12:07, 8 Haziran 2010 (UTC)

  • Silinsin SilinsinBu arada bu tip şablonlar hiçbir Vikide bulunmamakta.--Rapsar 12:07, 8 Haziran 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Spor branşlarında ve özellikle takım sporlarında öne çıkan (şampiyon olan, kupa alan, rekor kıran vb) takımların sezon kadrosunun ayrıca şablon olarak kalması gereklidir. 1988-89 sezonunda Fenerbahçe takımı şampiyon olmuş ve 2010 yılı itibarıyla hala kırılmamış bir rekora imza atmış bir takımdır. (1 sezonda atılan en çok gol: 103 adet) Ayrıca şablonun silinmesi için bahsedilen argümanın aksine bu sezonda takımda oynayanların kesin ve resmi listesi bulunabilir. Benzer şablonların başka dillerde olmaması Türkçe Vikipedide de olmayacak anlamına gelmez. Esas olan bilgidir. Bu şablonun silinmesi bilgi kaybına sebep olacağı için silinmesine karşıyım.Ertly 15:48, 8 Haziran 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Benzer bir şablonda belirtmiştim, tekrar yazıyorum. Diyelim ki Galatasaray bu sene şampiyon oldu; ancak sezon boyunca forma giyen Mehmet Topal, ligin bitimine 2 hafta kala takımdan ayrıldı ve kupayı kazanamadı. Ne olacak o zaman? Bu şablona dahil edilecek mi, edilmeyecek mi? Sonuçta şampiyonluğa katkıda bulundu mu, evet bulundu. Öte yandan kupayı kaldırdı mı, hayır. Bunun yanında ligde sadece 1 maç oynayan Serdar Eylik de maça çıktığından dolayı şampiyonluğa katkıda bulundu mu? Evet. Ancak o maçtan birkaç gün sonra takımdan gönderildi. O halde şablonda yer alması gerekli mi? Hayır. İşte bu yüzden şablon silinmeli. Bir diğer sebep ise şu; böyle bir şablon kalırsa bunun sonu gelmeyecektir. Örneğin Zeytinburnuspor Süper Lig 1996-97 kadrosu yaratabilir. Neden? Çünkü Zeytinburnuspor o sezon TSL'de oynamıştır. Şu anki konumuna göre bu, kulüp açısından büyük bir başarıdır. Bu şablonun yaratılması halinde bu tip şablonların yaratılmasına da kimse hayır diyemez. Saygılar...--Rapsar 20:34, 8 Haziran 2010 (UTC)
  • Yorum YorumSilinmesini öneren, silinmesi için oy veren ve silinmesine karşı yapılan görüşe yorum yazan aynı kullanıcı sanırım neden şablonun silinmesini istediğini açıklıkla belirtmiş. Herhalde benim de neden kalmasını istediğim yeterince açık. Bırakalım da diğer Vikipedi kullanıcıları da görüşlerini belirtsinler.İyi vikilerErtly 03:43, 9 Haziran 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Her lig şampiyonunun her şampiyon kadrosunu KD saymamalıyız. Örneğin Beşiktaş'ın namağlup şampiyon olan kadrosu vardır ya da Galatasaray'ın UEFA kupasını alan kadronun şablonu gibi diğerlerinden ayırt edici tarafları olmalı bu şablonların...--вяí¢αи76ileti 16:38, 18 Haziran 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin- Sablon yapmaya gerek yok. Citrat 21:30, 19 Haziran 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.