Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Boş bölüm

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 11:15, 1 Kasım 2017 (UTC)

Şablon:Boş bölüm[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Herhangi bir maddedeki boş bölümler (aslında başlık diyoruz) zaten kaldırılıyor, kaldırılmalı. Bir maddeye, onlarca boş başlık ekleme ve bunların doldurulmasını bekleme gibi bir durum söz konusu değil. Zaten en başta olmaması gereken bir içerik için şablon kullanmak da yersiz. Silinsin ve bu şablonun kullanıldığı maddelerdeki boş başlıklar temizlensin.--RapsarEfendim? 17:27, 19 Ekim 2017 (UTC)

  • Silinsin Silinsin--RapsarEfendim? 17:27, 19 Ekim 2017 (UTC)
  • Çekimser Çekimser son derece yerinde tespitler Rapsar. Ama yine de tam emin olamadım. Diğer kullanıcıların düşüncelerini de görmek isterim. --Maurice Flesier message 23:16, 28 Ekim 2017 (UTC)
  • Neticede boş bölümler siliniyor; eğer bir maddede illa bir bölüm olması gerekiyorsa (ki bu gereklilik dolayısıyla bir iki satır mutlaka olacaktır.) başlık genişlet kullanmak suretiyle işaretlenebilir. Dolayısıyla kanaatim şablon Silinsin Silinsin. chanseyMesajYaz 20:44, 29 Ekim 2017 (UTC)
  • İngilizce Vikipedi'nin anlam veremediğim uygulamalarından biri. Burası katkılarla gelişen özgür ansiklopedi ve katkıları teşvik etmeli, evet; ama nihayetinde bir "ansiklopedi" ve boş başlık bulunması - özellikle mobil görünümde - sıkıntılı. Bunun köy maddelerinde yer alan "X köyünün tarihi hakkında bilgi bulunmamaktadır" gibi ibarelerden farkı yok temelde ki bunların da uzun vadede ansiklopedik olmayan eklemelere/vandalizme/özgün araştırmaya yol açtığını gereğinden fazla gördük. Silinsin. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 22:37, 30 Ekim 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bu tarz boş bölümleri maddelerde barındırmıyoruz zaten. Haliyle şablon da işlevsizleşiyor. Teşvik amaçlı ve daha kapsamlı Şablon:Eksik şablonumuz var zaten. --Pragdonmesaj 09:04, 31 Ekim 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.