Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İbad Hüseynov

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır....--Vikiçizer 11:40, 26 Ağustos 2010 (UTC)

İbad Hüseynov[kaynağı değiştir]

Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK

Vikipedi:Kayda değerlik (kişi) kriterleri karşılamıyor. Takabeg ileti 11:38, 10 Ağustos 2010 (UTC)

  • Silinsin Silinsin -- Takabeg ileti 11:38, 10 Ağustos 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Katılıyorum. Sadece 39 sonuç çıkıyor. Onların da güvenilir olduğunu düşünmüyorum...--Rapsar 11:43, 10 Ağustos 2010 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum...--вяí¢αи76ileti 11:43, 10 Ağustos 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Ünlü bir komutanı öldürmüş. Kendisine nişan verilmiş ve kendisiyle ilgili bir belgeselde hazırlanmış. İnternetten aranıncada azda olsa güvenilir kaynak bulunabilir. KD olmaması için bir sebep yok.-- BeşiktaşlıM 17:43, 10 Ağustos 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum güvenilir kaynak nedir? kime göre güvenilir? Sözkonusu kişi hakkında belgesel yayınlanmış. Belgesele Azerbaycan Millet vekili Ganire Paşayeva katılmış. Lütfen "kaynak göster" derken, vikipedi yetkilisi kendisinin neyle nasıl ikna olacağını da açıklasın. Monte Melkoniyanı öldürmek, kayda değersizlikse, Monte metni de silinsin, çünkü o da değersiz anlamı çıkar.Bu imzasız yazı HulaguKaan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Güvenilir kaynak nedir ? sorunuza ve Monte Melkonyan'ın silinmesini istemenize şu şekilde yanıtlayabiliriz: Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK Takabeg ileti 00:54, 11 Ağustos 2010 (UTC)
HulaguKaan sanırım yeni bir kullanıcısınız... VP:OY kriterlerini okursanız faydalı olabilir. Ayrıca yukarıdaki kullanıcının kullandığı Kaynaklar ara şablonu güvenilir kaynaklar için bir kıstas, bir veri teşkil etmeyip sadece işlemleri kolaylaştırmaktadır. Kolay gelsin. --Boyalikus 01:02, 11 Ağustos 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.