Vikipedi:Seçkin resim adayları/Personal computer, exploded 4.svg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--ahzaryamedileti 15:52, 8 Eylül 2011 (UTC)

Bir kişisel bilgisayar'ın iç yapısı[kaynağı değiştir]

Bir kişisel bilgisayar'ın iç yapısı: 1. Monitör, 2. Anakart, 3. Merkezi işlem birimi (CPU), 4. ATA yuvası, 5. Bellek (RAM), 6. Genişletme kartı, 7. Güç kaynağı ünitesi, 8. Optik disk sürücüsü, 9. Sabit disk, 10. Tuştakımı (Klavye), 11. Fare
Gerekçe
Ansiklopedik, kaliteli bir resim.
Resmin dahil olduğu maddeler
Kişisel bilgisayar
Üreten
Gustavb
Aday gösteren
Emperyan-ileti
Sergi sayfası
Vikipedi:Seçkin resimler/Çizimler

Destek DestekEmperyan-ileti 21:11, 13 Ağustos 2011 (UTC)

  • 5'teki bildiğin RAM :) Güç kaynağı da yanlış. Bir kayma olmuş sanırım.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 21:13, 13 Ağustos 2011 (UTC)
  • Hem de bayaa bir kayma olmuş :) Maddede de düzelttim :) Emperyan-ileti 02:25, 14 Ağustos 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Şöyle bir SR mevcut, çok küçük bir farkı var sadece. --Berm@nyaİleti 11:22, 14 Ağustos 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı SR olmaması gerektiği kanaatindeyim. Kişisel bilgisayarlarla ilgili pek çok parça eksik gösterilmiş. Nerede ses kartımız, nerede ekran kartımız, öte yandan webcam, yazıcı gibi diğer bileşenler de yok.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 11:28, 14 Ağustos 2011 (UTC)
Web cam, yazıcı zorunlu parçalar değil. Bu nedenle SR olmasını engelleyen hususlar olarak değerlendirilemez. Fakat bu resmin şu resme göre detaylandırma açısından 1 artısı var. SR seçilmiş olan versiyon ihraç adayı gösterilip bu da Vikipedi:Grafik Laboratuvarı/İstekler'de detaylandırılarak düzenlendikten sonra SRA gösterilebilir.--ahzaryamedileti 11:37, 14 Ağustos 2011 (UTC)
Değil, evet. Zaten öte yandan diye belirttim ayrıca :) Disket sürücümüz de zorunlu değil artık, hangi yılda yaşıyoruz mesela :)--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 01:30, 25 Ağustos 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Genişletme kartı nedir? İlk defa duyuyorum. Ekran kartı, Tv kartı gibi parçalara verilen genel isim midir? Bir de bir SR'de bulunması gereken olağanüstülük, etkileyicilik... Bende bu hislerin hiçbirini uyandırmadı.--Reality 22:11, 24 Ağustos 2011 (UTC)
Bu tür diyagramlar ve çizimleri panorama gibi değerlendirmesek :) Bir diyagram nasıl bir olağanüstülük ve etkileyicilik hissi uyandırabilir? Gerçi bu tür resimlerden o kadar fazla gördüm ki artık bende pek uyanmıyor :) --"Seksen" 16:52, 28 Ağustos 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Tutarsiz bir grafik, ic yapi ise fare ve monitör, yok genel yapi ise ana kart ve fan anlamsiz olmus. Ben genelde diyagramlari severim, ama bunu sevemedim.--Coriolis 23:41, 3 Eylül 2011 (UTC)


Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.