Vikipedi:Seçkin resim adayları/Menlo Park Laboratory.JPG

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 17:52, 15 Eylül 2008 (UTC)

Thomas Alva Edison un Menlo Park Laboratuvarı[kaynağı değiştir]

Thomas Alva Edison un Menlo Park taki Laboratuvarı
Gerekçe
Güzel bir fotoğraf.Kaliteli.Sra olabileceğini düşünüyorum
Resmin dahil olduğu maddeler
Thomas Edison
Üreten
http://commons.wikimedia.org/wiki/User:A._Balet
Aday gösteren
SE Mesaj

Destek DestekSE Mesaj 18:19, 7 Eylül 2008 (UTC)

  • Karşı KarşıIşık, renk ve odak sorunlu... anladığım kadarıyla bu hâlâ korunan bir yerin çağdaş bir fotoğrafı, mekân hâlâ koruma altında olduğundan gidilip tekrar fotoğrafı çekilebilir - daha güzel bir fotoğrafı kesinlikle çekilebilir. Eğer yanılıyorsam durum değişir tabii... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 22:29, 7 Eylül 2008 (UTC)

Yorum Yorum Zaten odanın ışıklandırması öyle.Onu kimse değiştiremez ki.Hem zaten öyle görünmesi eski olduğunuda andırıyor.--SE Mesaj 12:00, 8 Eylül 2008 (UTC)

  • Destek Destek--Eyalvac 15:18, 8 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Neden "Tarihi değeri olan bir resim"?--Kuz 16:47, 8 Eylül 2008 (UTC)

Yorum Yorum Edison un çalışmalarını yaptığı yerde ondan.Ampulü yapan adamın çalışma yeri de ondan.Umarım anlamışsınızdır.--SE Mesaj 12:01, 9 Eylül 2008 (UTC)

Karşı Karşı Burada tarihi öneme sahip olan laboratuvarın kendisidir. Fotoğrafın tarihi önemi yok. Eğer bu laboratuvarın, Edison zamanından kalan bir fotoğrafı olsa idi, ve bu laboratuvar artık mevcut olmasa idi, o zaman o fotoğrafın tarihi değeri olurdu. Ama bu fotoğraf, şu anda yeniden üretilebilecek bir fotoğraf. Bu laboratuvar bir müzede sergileniyor, yani laboratuvarın daha kaliteli fotoğrafları hâlâ çekilebilir. İyivikiler... homonihilis // ileti 13:01, 9 Eylül 2008 (UTC)

  • Destek Destek Biraz matlıkta olsa... --Kerem 233ileti 16:33, 11 Eylül 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Tarihî önemi olan fotoğraf değil ki, laboratuvar. Yeniden fotoğrafları çekilebilir. --Kemal K.ileti 11:24, 14 Eylül 2008 (UTC)
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.