Vikipedi:Seçkin madde adayları/Feodalizm

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "Seçkin Madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır. --Metal Militia ileti 19:17, 10 Eylül 2007 (UTC)

Feodalizm[kaynağı değiştir]

Oldukça zaman harcadığım bir maddeydi. Güzel olduğunu düşünüyorum. --DenizRC 15:59, 16 Mart 2007 (UTC)

  • Şu anda yeterli bulmuyorum, çünkü:
  1. Maddenin adının Derebeylik olması gerektiğini düşünüyorum.
  2. Yeterince iç bağlantı yok.
  3. Kaynakların ve dış bağlantıların seçkin maddeye yakışır zenginlikte olmadığını düşünüyorum.
  4. En önemlisi de, Anadolu'daki veya Osmanlıdaki aşiret yapısı ve feodal oluşumlardan bahsedilmemiş. İyi bir çeviri ama Türkçe için yetersiz buluyorum. denisutku *:!? 21:12, 17 Mart 2007
  • Yorum:
    • Madde içeriğinde yetersiz sayıda iç bağlantı var, iç bağlantıların arttırılması lazım.
    • Maddenin doğrulanabilir olduğunun aşikâr bir hale gelmesi için birebir kaynak vermek çok önemli, bu yönden maddenin ciddi eksiklikleri var; bu uzunluktaki bir maddenin mutlaka birebir kaynaklara ihtiyacı var.
    • Diğer notlar: Derebeylik hususunun maddenin tartışmasında tartışılması daha yerinde olacaktır. Maddenin içeriğinin derli toplu ve yeterli olduğu kanısındayım. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 22:13, 26 Mart 2007 (UTC)
  • YorumArkadaşlara katılıyorum. Eksiklikleri ve düzenlenme ihtiyacı var. --Absarileti 12:37, 28 Mart 2007 (UTC)
  • Yorum, şunu söylemek istiyorum madde çok dikkatli ve özenli bir şekilde hazırlanmış. Paragraflar iyi bölünmüş yazım dili anlaşılabilir düzeyde. Bundan dolayı maddede emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Ancak yukarda da değinildiği gibi kaynak kısmı eksik ve yeterli sayıda iç bağlantı barındırmıyor. --Ruzgarmesaj 21:40, 7 Nisan 2007 (UTC)
  • Şartlı Destek: Gecen sene maddenin tartisma sayfasinda da yazdigim gibi, benim görüsüme göre Anadoluda tanilan Ağa-sisteminin tarifi dogrudan bu maddenin icine işlenmesi gerekiyor. Türkiyede eskiden varolmus olan Ağa-yönetimi dogrudan Feodalizmdir. Türk Ağalarinin sözünü etmiyen bir Türkce Feodalizm maddesi bence seckin madde olmamali. --Erdall 20:51, 12 Nisan 2007 (UTC)
  • Destek Destek--Martianmister 11:02, 25 Ağustos 2007 (UTC)
  • Tarafsız Tarafsız kızılsungur® 05:01, 1 Eylül 2007 (UTC)
  • Karşı Karşı Çok az sayıda resim var,bunlar arttırılırsa desteklerim.--Kızıl Şaman 21:09, 2 Eylül 2007 (UTC)
Bu, bir seçkin madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.