Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Sıkıysa Yakala

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.

SONUÇ: Madde KM seçilememiştir. Üzgünüm. Eleştiriler dahilinde gerekli düzenlemeler tam anlamıyla yapılırsa tekrar aday gösterilebilir.--ahzaryamedileti 10:00, 1 Mayıs 2011 (UTC)

Sıkıysa Yakala[kaynağı değiştir]

Madde ile karşılaştığımda inceledim ve KM olmasına karar verdim. Yaptığım çalışmaları aşağıda madde madde belirteyim...

  • Maddeye bir kaç link koydum ve imlâ hatası gibi şeyleri düzenledim.
  • Kaynaklarında bir kaç düzenleme yaptım.
  • Kırmızı bağlantıları açmaya başladım ve şu anda ikibir tane var. O iki kırmızı bağlantıyı da adaylık sürecinde açacağım zaten...

Maddenin İngilizce Vikipedi'sinden çeviriyi ben yapmadım, çeviriyi yapan arkadaşın ellerine sağlık. Emeğine saygımın sonsuz olduğunu belirteyim. Madde İng. Vikipedi'yle neredeyse eş değer ve herhangi bir eksiğini görmedim. Herhangi bir kusur-yanlış görürseniz burada belirtin, elimden geldiğince düzeltmeye çalışacağım. Maddenin KM kriterlerini karşıladığını düşünüyorum.

Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Kerem ileti 15:33, 12 Şubat 2011 (UTC)

  • Yorum Yorum Kaynaklar kisminda iki parca kaynak var. Ikinci grubun islevini anlayamadim. Selamlar --Coriolis 19:03, 12 Şubat 2011 (UTC)
    • Onlar harici olarak bilgi içeriyorlar. --Kerem ileti 12:45, 13 Şubat 2011 (UTC)
      • Bir nevi dış bağlantılar linki gibi mi? --Coriolis 20:10, 13 Şubat 2011 (UTC)
        • Sayılır.. --Kerem ileti 13:29, 14 Şubat 2011 (UTC)
          • O vakit silinmesi ya da dış bağlantı gibi düzenlenmesi daha doğru olmaz mı? Ne amaçla durduğu anlaşılmıyor. --Coriolis 11:58, 5 Mart 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum İki kırmızıdan biri olan LA/Ontario Uluslararası Havaalanı açıldı. --Kerem ileti 15:43, 13 Şubat 2011 (UTC)

Lütfen görüş-oy kullanalım. Yoksa oysuzluktan kapanacak oylama mazallahh.. --Kerem ileti 16:45, 15 Şubat 2011 (UTC)

  • Destek Destek Madde gerçekten iyi hazırlanmış. Hazırlayanların ellerine sağlık. İngilizce ve İspanyolca Vikipedi'de zaten KM. Bence hak ediyor.
İki kaynakça bölümünü ilk olarak ben de anlayamamıştım. Sanırım iki ayrı bölüm olarak hazırlanırsa daha iyi olacak. Hangisi hangisine girecek tam kestiremediğim için size bırakıyorum bu olayı. Saygılar.--AlpFatih ileti 18:58, 28 Şubat 2011 (UTC)
  • Destek Destek Ellerinize sağlık.--Gökçє Yörük mesaj 16:10, 6 Mart 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Şimdilik. Kaynakça kısmının altında kalan fazla linkler ya kaldırılmalı ya da madde içinde uygun yerlerde kaynak olarak yer almalı. Bunun yanından maddede iki tane kocaman kaynaksız şablonu var, nasıl KM olsun?--Rapsar 16:13, 6 Mart 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı - Maddenin bazı bölümlerinde kaynak eksikleri var (Şablonlu bölümler özellikle) E M P E R Y A N ileti 15:22, 15 Mart 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Diğer Kaynaklar var. Peki Normal Kaynaklar nerde.) Zaten bir tane kaynak başlığı var adı düzeltilebilir. Bir de İngilizce'deki gibi kaynaklardırma bence daha uygun olur. Kaynak sayısında iki katlık bir fark var bunun nedeni nedir? Maddenin bazı yerlerinde kaynak eksikliği sorunu var gibi giderilmesinde fayda var. Birde ufak bir öneride bulunmak isterim. İngilizce Vikisöz'deki Sıkıysa Yakala filminin sözleri Türkçe Vikisöz'e aktarılır ve maddeden bağlantı verilirse gerçekten şahane olur. Zaten Vikisöz'deki maddesi oldukça kısa fazla vakit almaz. Bu yazdığım hususlarda bir değişiklik iyileşme olursa destek oyunu hiç çekinmeden vereceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Reality 19:41, 17 Mart 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Mevcut kaynak sorunları ile destek vermem maalesef söz konusu değil. --82 ~145 ileti 19:44, 17 Mart 2011 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.