Vikipedi:Kaliteli madde adayları/LeBron James

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--B.S.R.F. 💬 05:41, 17 Nisan 2015 (UTC)

LeBron James[kaynağı değiştir]

İngilizce KM olan maddesinden çeviri oldukça kapsamlı bir madde. KM olabileceğini düşünüyorum. Gençfenerbahçeli98 23:27, 12 Temmuz, 2014 (UTC)

  • Yorum Yorum Maddenin girişinde ufak değişiklikler yaptım. Madde güzel gibi ancak üslup yönünden düzene ihtiyacı var. Geri kalan kısmınıda düzenleyeceğim ve ona göre görüş bildireceğim. Fakat genel olarak güzel gibi.Sait71 12:33, 4 Ağustos 2014 (UTC)
    Çevirinin pek düzgün olduğunu düşünmüyorum. Basketboldan çok anlamasam da çeviri tam anlamıyla olmamış gibi. Diğer arkadaşların yorumlarını da görelim. Şimdilik fikrim olumsuz.Sait71 14:08, 10 Ağustos 2014 (UTC)
  • Karşı Karşı Emeğine sağlık, ancak aşağıda verdiğim "örnekler" gibi (tamamını vermiyorum) yorum içeren ifadeler ve hatalı çeviriler mevcut yine.
  1. "Süperstarlığa yükseliş"
  2. "James 2008-09 sezonu sona erdiğinde Yılın Savunma Oyuncusu Ödülü'nü kazanmak için güçlü bir aday gösterildi, fakat oylamayı 2. sırada tamamladı"
  3. "James 2009-10 sezonunda yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle birazda zorunluluk nedeniyle takımın oyun kurucu'su rolüne geçti"
  4. Kilosunu kaldıralım, benim gün içinde dahi kilom değişiyor :)
  5. "ames'in deliciliğe ve fiziğe dayalı oyun stili kariyeri boyunca çok sık inceleme konusu oldu"
  6. "çok büyük tepki çekti"
  7. "Böylece başka takımlarla anlaşıp daha fazla para kazanma olasılığı olmasına rağmen memleketinde kalmış oldu, ayrıca aynı yıl NBA'e girdiği Dwyane Wade ve Carmelo Anthony'de bu yaz takımlarıyla sözleşme yeniledi"--RapsarEfendim? 21:57, 7 Kasım 2014 (UTC)
  • Yorum için teşekkürler bu maddeyi yorum kişisel görüş gibi ifadelerin yasak olduğunu bilmediğim zaman yazmıştım. O yüzden kişisel görüş yada yorum olabilir, fakat bunları düzelteceğim.Gençfenerbahçeli98 13:58, 11 Kasım, 2014 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.