Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Kırık Kalpler Durağında

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--RapsarEfendim? 07:09, 28 Eylül 2013 (UTC)

Kırık Kalpler Durağında[kaynağı değiştir]

Kırık Kalpler Durağında, Candan Erçetin'in altıncı stüdyo albümü. Kriterleri karşılıyor diye düşünüyorum, seçilmesi dileğiyle. - Seyit mesaj 12:48, 25 Ağustos 2013 (UTC)

  • Destek Destek Ellerine sağlık.--B.S.R.F. 💬 14:50, 25 Ağustos 2013 (UTC)
  • Destek Destek Ellerine sağlık. :) -Alprkr (mesaj) 10:54, 31 Ağustos 2013 (UTC)
  • Destek Destek e.s - Lubunya 08:52, 11 Eylül 2013 (UTC)
  • Destek Destek Emeğine sağlık. Alper Erinç birçok maddede geçiyor, KD sanırım, bu yüzden iç bağ. verdim. Bir de hip hop gerçekten albümün türleri arasında mı? Discogs'ta yazmış da, pratikte sen de gördün mü bunu? Son olarak bilgi kutusunda Pasaj Müzik, "yapım görevlileri" başlığında ise Dünya Müzik yazıyor.--RapsarEfendim? 09:07, 11 Eylül 2013 (UTC)
Hip hop türünde olmamakla birlikte albümün yapım görevlileri; Pasaj Müzik, EsenShop.com ve Dünya Müziktir. Albümün yayın etiketi ise Dünya Müzik'tir. - Lubunya 11:07, 11 Eylül 2013 (UTC)
Albümün etiketini Pasaj Müzik olarak esas alsak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Discogs, Esenshop vs. Pasaj Müzik olarak belirtmiş, ki zaten öyle. Doğrusu elimde albüm kitapçığı yok, ancak bilgileri Discogs'tan (orada da Erçetin'in web sitesinden veya albüm kitapçığından alındığı belli), yapımcı şirketlerin sitelerinden vs. derledim. Pasaj Müzik'in yanına "yapım" yerine "yapım şirketi" mi yazsak acaba? Daha anlaşılır olur. Esenshop ise albümün dağıtımını yaptı diye biliyorum. Erçetin'in Haziran 2013 çıkışlı Milyonlarca Kuştuk albümününün kitapçığında da Pasaj Müzik için "yapım", Dünya Müzik için "yapımcı" tabiri kullanılmış. Dünya Müzik'in bu albümde yapımcı olarak yer aldığı bilgisine ise buradan ulaştım. Albümün on altıncı sırasında yer alan Ninni şarkısında, benim gözlemlerime göre hip hop/rap tarzı bulunuyor. Zaten bu sitede de buna değinilmiş. Discogs'tan farklı yerlerde de değinildiğini görünce ekledim. - Seyit mesaj 14:58, 14 Eylül 2013 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.