Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Justin Timberlake

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--RapsarEfendim? 11:35, 15 Aralık 2013 (UTC)

Justin Timberlake[kaynağı değiştir]

KM olan İngilizce Vikipedi'deki sayfadan çevirdim ve önemli gördüğüm kırmızı maddeleri açtım. Siz de yorum yaparken önemli gördüğünüz kırmızı madde(ler) olursa belirtin, maddeleri açarım.--B.S.R.F. 💬 15:40, 19 Ağustos 2013 (UTC)

  • Destek Destek Hem dinledim hem okudum, pek severim kendisini. Eline sağlık :) Ha bir de şu şablon işlerinden anlayan arkadaşlar bilgi kutusunu en.vikideki gibi yapabilse süper olurdu. - Seyit mesaj 20:56, 22 Ağustos 2013 (UTC)
  • Destek Destek e.s Lubunya 20:48, 19 Eylül 2013 (UTC)
  • Destek Destek Eline sağlık. Görkem7 mesaj
  • Destek Destek-esc2003 (mesaj) 08:16, 9 Kasım 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum adına yapılan turnuva dahil pek çok kırmızı mevcut. --kibele 11:57, 29 Kasım 2013 (UTC)
Maddeyi aday gösterirken kırmızıların varlığını belirtmiştim zaten. Maddenin anlaşılırlığına etki eden kırmızılıklar varsa belirtin de demiştim. Maddeyi değerlendiren dört kullanıcı böyle bir şey belirtmedi. Senin dikkat çektiğin turnuva maddesini açtım. Varsa başka böyle belirt lütfen.--B.S.R.F. 💬 18:14, 29 Kasım 2013 (UTC)
teşekkürler. 'Maddenin anlaşılırlığına etki eden kırmızılıklar' muğlak ve tartışmalı bir konu daha önce de defalarca söylediğimiz gibi. önemli olmayan bağ verilmez zaten. bu kadar kırmızısı olan maddelerin seçkin içeriğe dahil olmasını sorunlu buluyorum. yine de en önemlilerini listeleyeyim: Wildlife Warriors, Legends of the Summer Stadium Tour, Memphis Rock N' Soul Museum, IMG (şirket), West Hollywood, Kaliforniya, The Phone (ABD), Michael Hutchence, David Byrne.. (var birkaç tane daha..) bu arada bu nedenle maddeyi ayrıntılı incelemediğimi de söyleyeyim. bu konu çözülürse yeniden değerlendiririm. --kibele 18:19, 29 Kasım 2013 (UTC)
  • Şartlı destek kibele'ye katılarak. Ama madde iyi madde. Bir tek kırmızılar dikkat çekiyor... KM olabilir. --►Cekli829 18:44, 29 Kasım 2013 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.