Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsrail

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--RapsarEfendim? 10:09, 24 Temmuz 2013 (UTC)

Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsrail[kaynağı değiştir]

Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsrail'in geçmişini incelediğimiz Vikipedi sayfası. Yaklaşık beş aydır üzerinde çalışıyor idim. Tüm Vikiler (İngilizce, İbranice, Almanca) ayrı ayrı bu ülkeyi o kadar güzel incelemiş ki, ancak hiçbiri bu kadar şeyi bir araya toplayamamış ve kaynaklar ile destekleyememiş. Sanırım ben yaptım ve Türkçe! --akinranbu (mesaj) 23:35, 12 Mayıs 2013 (UTC)

  • Yorum Yorum Emeğinize sağlık. Aşırı AK resmi var maddede, serbest lisanslı resimler mevcut zaten. Telif hakkı ihlalleri içeriyor bu sebeple.--RapsarEfendim? 08:40, 13 Mayıs 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Teşekkürler! Öyleyse kaldırabiliriz onları? --akinranbu (mesaj) 14:04, 13 Mayıs 2013 (UTC)
Evet. Kaldıralım ve silelim onları :)--RapsarEfendim? 14:21, 13 Mayıs 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Kapsamlı bir çalışma olmuş elinize sağlık ancak ben kaynak belirtilmesi gereken birçok yer gördüm, madde de büyük bir kaynak sorunu var. Örneğin kaynak gösterilmesi gerektiğini düşündüğüm birkaç cümle sıralayayım:
  1. Yarışmanın ilk yıllarında İsrail'in ön seçimleri ülkenin kamusal yayın kuruluşu Raşut Ha-Şidur (IBA) tarafından yapılmaktaydı.
  2. 1998 yılında İsrail'in galibiyeti yarışmanın gelecek on yılında oldukça büyük bir reforma sebep olmuş ve Eurovision Şarkı Yarışması, kısmen, bir LGTB platformu haline gelmiştir.
  3. Mira Avad, İsrailli bir Araptır ve yarışma tarihinde ilk kez bir Arap, İsrail'i temsil etmiştir. - Seyit mesaj 18:37, 14 Mayıs 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Birinci ve üçüncüyü doğrulayabilirim bir kaynak ile, diğerini çıkarmam gerek sanırım. Eurovision hayranlarının büyük bir kısmının LGBT bireyler olduklarını ve bunun Dana International'ın galibiyeti ile bağlantılı olduğunu bir kaynak ile doğrulayamam sanırım. Kaynak şeylerine bugün bakacağım. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim! :) --akinranbu (mesaj) 15:31, 15 Mayıs 2013 (UTC)
Kaynaklandırmaya devam ediyorsunuz maddeyi sanırım ama ben yine de kaynaksız kısımlar kaldığını belirtmek istiyorum. "Diğer performanslar" cümlelerin yarısından fazlası kaynaklandırılmalı. - Seyit mesaj 18:28, 18 Mayıs 2013 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.