Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Ersan İlyasova

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--B.S.R.F. 💬 07:21, 9 Aralık 2015 (UTC)

Ersan İlyasova[kaynağı değiştir]

İlgili maddenin içeriği oyuncunun profesyonel kariyer öncesi ve devamını bir bütün halinde kronolojik olarak ve gerekli kaynak bilgileri eklenmek suretiyle detaylandırılmış ve içeriği oldukça zengin hale getirilmiştir. Dolayısıyla kaliteli madde olabilmek için gerekli nitelikleri haiz duruma gelmiştir. Yusuf Alpay (mesaj) 23:15, 17 Eylül 2015 (UTC)

  • Karşı Karşı Emeği geçenlerin emeğine sağlık. NBA kariyeri çok detaylıyken özellikle Türkiye kariyeri çok zayıf kalmış. Aynı maddelere tekrar tekrar bağlantı verilmesi, tarihlere bağlantı verilmesi, NBA dışındaki kariyerinin istatistiklerinin olmaması eksik noktalar. 33 kaynak da bu madde için yetersiz; 2011-12 sezonu, 2012-13 sezonu, 2013-14 sezonu başlıklarında hiç kaynak yok mesela.--RapsarEfendim? 21:14, 27 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Birkaç hafta önce Rapsar'ın dediklerine katılıyordum. Ama şu an sayfada çalışma var, çalışma bittikten sonra ben de değerlendirmemi yapacağım. --Ozankra (mesaj) 18:27, 30 Ekim 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum "Türk" ile "NBA", her adı geçtiğinde tekrarlayan iç bağlantısı var. Bir-iki tekrar iç bağlantı yeterli olacaktır. Yani, dediğim kelimelerin sadece ilk geçtiği yerde iç bağlantı olması yeterlidir. --Ozankra (mesaj) 23:38, 11 Kasım 2015 (UTC)
  • Karşı Karşı Madde'yi ben düzenleyip aslında daha sonra kaliteli madde adaylığına göstermeyi planlıyordum. Fakat yusuf kardeşim önce davranmış neyse canı sağolsun. Müsait olduğum zamanda benim yada başkasının maddeyi yeniden düzenlemesi sezon kısımlarının kısaltılıp kaynaklandırılmasının yanında düzenli bir hale gelmesiyle birlikte kaliteli madde adayı olarak düşünülebilceğini zannediyorum. Ancak şu haliyle kaliteli madde olması imkansız. Gençfenerbahçeli98 22:33, 24 Kasım, 2015 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.