Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Dilber Koçarslanlı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir. --Mızrakmsj 22:30, 5 Eylül 2009 (UTC)

Dilber Koçarslanlı[kaynağı değiştir]

Kurgusal bir karakter için genel bilgileri içeren Dilber Koçarslanlı maddesini aslında SMA yapacaktım fakat çalışmayı bıraktıktan sonra aradan uzun zaman geçtiğinden ve çalışmayı toplarlayamadığımdan bu haliyle KM olabileceğini düşünüyorum. Karakterin genel özellikleri gibi bilgiler ile bir iki tekbik bilginin eklenilmesi sonucu SM bile olabileceğini düşünüyorum. Belki ilerde o da.--Hedda Gabler 16:39, 26 Temmuz 2009 (UTC)

  • Yorum Yorum En son "Karakter bilgileri" bölümüne eklemeler yapılmış. Kırmızı bağlantı yok ve içeriği yeterli gibi görünüyor. Giriş bölümüne birkaç cümle daha yazılabilir ve Hala'nın çektiği reklam filmi de ayrı bir altbaşlık altında incelenebilir. --Kemal K.ileti 11:33, 28 Temmuz 2009 (UTC)
  • Reklam filmi çok az bilgi içerdiği için, yayın bilgileri kısmında yer aldı. Girişe bir cümle daha ekledim ki bu kadarı yeterli. Maddenin genel bir özetini içeriyor şu an. Başka öneriler varsa, alabilirim. Kolay gelsin.--Hedda Gabler 10:17, 29 Temmuz 2009 (UTC)
  • Destek Destek Biraz daha ekleme yapılırsa SM bile olabilir. Yazan arkadaşlara teşekkürler. --Veritasileti 15:20, 29 Temmuz 2009 (UTC)
  • Destek Destek Haklısınız. Biraz daha ekleme yapılsa SM olabilirdi. Neyse artık. Belki ileride olur.--Gökçє Yörük mesaj 15:22, 29 Temmuz 2009 (UTC)
  • Destek Destek Elinize sağlık, kaliteli madde kriterlerini karşılayan bir madde olmuş. Tek bir sorum var, isterseniz tartışma sayfasına da yazabilirim. Etkileri bölümünde "Karakterin popüler olmasıyla birlikte karakterin etkisi güncel hayata yansıdı. Adana'da Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Abdurrahman Boztaş, kendisini tanıtmak için Dilber Hala karakterinin sürekli kullandığı "Biz fırıldak değiliz - Bu tekere çomak sokmayın" ifadelerini, seçim kampanyasında kullandı." yazılmış. Ben Dilber Hala karakterini yakından tanımıyorum ve kullandığı cümlelere hakim değilim ama "Biz fırıldak değiliz" cümlesini ve Boztaş'ı Dilber Hala'dan çok önce duyduğuma eminim. Gösterilen kaynakta da benim bu görüşümü destekleyen ifadeler var. Yine de düzeltmeden önce sormak istedim. Bir yanlışlık olmuş olabilir mi? İyi günler, kolay gelsin. --Guzelonlu 14:21, 30 Temmuz 2009 (UTC)
  • Aslında Hala'nın kullandığı ifadeler, zaten var olan ifadelerdi fakat pek kullanılmıyordu. Hala karakterinin repliklerinin popüler olmasıyla bahsi geçen aday da karakterin sık sık kullandığı deyimi kullanarak, bir nevi karakterin popülerliğinden yararlanmış ki bu nedenle medyada önplana çıktı. Örneğin bir çok köşe yazarı da yazılarında karaktere gönderme yaparak "ben lafımı ortaya korum" diye başlayan cümleler kurdu ki ben bu bilgiyi toparladığımda bunu da maddeye eklemeyi düşünüyorum.--Hedda Gabler 10:24, 31 Temmuz 2009 (UTC)
Ben ufak bir düzeltme yaparak açıklamayı kaynakla uyumlu hale getirdim. Sanırım problem kalmadı. --Guzelonlu 08:13, 3 Ağustos 2009 (UTC)
  • Yorum Yorum Giriş bölümü sanırım yeterli, sonuçta KM adayı. Destek vermeden önce bir yorumum daha olacak. "Karakter bilgileri" altbaşlığına Hala'nın dizinin sonunda yaşadığı olaylar da eklenebilir. Meryem'in de dahil olduğu "kim hamile" bilmecesi, sonrasında Hala'nın Meryem'e karşı tavrının değişmesi de bu kısma eklense "sakil" mi kaçar diye sormak istiyorum. --Kemal K.ileti 10:10, 1 Ağustos 2009 (UTC)
  • Destek Destek Oldukça hoş olmuş. Bir kusur göremedim. Ellerinize sağlık. --♪♫Berkay0652|ileti 13:03, 5 Ağustos 2009 (UTC)
  • Destek Destek Bence şu an A-Sınıfı madde (KM-SM arası) konumunda...--вяí¢αи76ileti 17:11, 8 Ağustos 2009 (UTC)
  • Destek Destek Madde üzerinde emeği geçen Hedda Gabler ve diğer kullanıcılara çok teşekkürler. ÇÇGH bir madde. Göz kırpma --Kerem233 11:55, 11 Ağustos 2009 (UTC)
  • Destek Destek Hedda Gabler'a teşekkürler. Kaliteli madde kriterlerini karşılayan bir madde olmuş.--Math34 ileti 21:21, 3 Eylül 2009 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.