Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Chrome Division

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.---- Akhilleus ileti 14:05, 25 Aralık 2011 (UTC)

Chrome Division[kaynağı değiştir]

Maddeyi kısa bir süre önce kaliteli olan İngilizce sürümünden çevirdim. 4-5 kırmızılığın bulunduğunun farkındayım, onları da vakit bulduğum oranda açmayı düşünüyorum. Sonuçta kriterleri karşıladığını düşünüyorum. Eleştirileriniz için teşekkürler. --Anylai 23:14, 20 Kasım 2011 (UTC)

  • Yorum Yorum Diğer dillerde vikilerden herhangi birinde bir fotoğraf var mı? Ben genelde okumayıp resimlerine bakıyorum maddelerin de...--Khutuckmsj 17:45, 21 Kasım 2011 (UTC)
Malesef diğer vikilerde de fotoğrafa rastlamadım. --Anylai 20:33, 22 Kasım 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Eline sağlık. Birkaç noktaya değinecektim.
  1. The Carburetors'dan yazılmış. İngilizce kelimeleri yazdıktan sonra gelen çekim ekleri nasıl yazılıyor acaba? Okunuşa göre mi yazılışa göre mi? Uzunca süredir kafamı kurcalıyor ama net ve kesin bir cevap bulamadım.
  2. Eddie Guz eski üye olarak yazılmış bilgi kutusunda; ancak ilk paragrafa göre grubun üyeleri arasında :) İlk kurulduğu zamanki üyeleri yer alabilir o cümlede. Sonrasında ise ne zaman ve hangi üyelerin girdiği/çıktığı yazılabilir.
  3. Motörhead'in yaptığı müzik tarzında çalan grup, cümlesi kaldırılmalı diye düşünüyorum. Sanki bu müziği bir tek Motörhead yapıyormuş anlamı taşıyor. Orduspor maddesine Barcelona tarzı oynamaktadır ifadesi eklemek gibi bir şey :)
  4. İkinci paragrafta iki albümünün yayınlandığı söylenmiş. Diskografi başlığında bir albüm daha var. Bu albümden tarihçe başlığında da bahsedilmemiş.
Şu an için gözüme takılanlar bunlar. Kolaylıklar.--Rapsar da ne ki? 20:44, 24 Kasım 2011 (UTC)
Merhaba güzel yerlere parmak basmışsınız. Aslında ben bu grubun birkaç ay önce sadece giriş bölümünü çevirdim. O zaman da maddenin gerisine bakmayınca pek dikkat etmedim açıkçası.
Motörhead'in yaptığı müzik tarzında çalan grup, ifadesinde haklı olabilirsin, ansiklopedik durmuyor.
Üçüncü albüm yayınlanalı pek olmamış, fazla bir eleştiri ve haber yok. Aslında alt başlığa almayacaktım fakat üç dört cümle bulunca almaya karar verdim.
Açıkçası ben de her sözcüğün nasıl okunduğunu bilmiyorum. Aksan farklılıkları bile gelen eki değiştirebiliyor. O yüzden googletranslate'i baz aldım. "Dı Karbıreydırz" şeklinde okuduktan sonra eki yazdım.
Yorumlarınız için çok teşekkürler! --Anylai 00:04, 25 Kasım 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Elinize sağlık öncelikle. Dikkatimi çeken ilk şey alt başlıkların sanki bir cümlenin devamı gibi olması. Demek istediğim "Booze, Broads and Beelzebub" başlığı var ve ilk cümle "O zamanlar bu konu hakkında resmi bir açıklama olmamasına rağmen..." şeklinde. Ayrıca maddenin anlatımı, cümleler bana çok karışık geldi. Örneğin "Albümün yapımcılığını, grubun da aslında bir hayranı olan ve albüm için gruba söz veren Björn Bergesen yaptı." cümlesi, bu şekilde değil de ayrı iki cümle olarak yazılsa daha iyi olabilir. Son olarak Rapsar'ın da dediği gibi Motörhead'in yaptığı müzik tarzında çalan grup, ifadesi uygun değil. Merve 15:14, 25 Kasım 2011 (UTC)
Merhaba Merve değerli yorumların için teşekkürler. "O zamanlar bu konu hakkında resmi bir açıklama olmamasına rağmen..." cümlesinde bir değişiklik yaptım fakat cümlenin gidişine göre aslında iyi gibiydi. Uzun ve akıcı cümleler kurmaya özen gösterdim açıkçası. "Albümün yapımcılığını, grubun da aslında bir hayranı olan ve albüm için gruba söz veren Björn Bergesen yaptı." Bu cümlede bence bir sorun yok. Son belirttiğiniz ifadeyi de kaldırdım. Bu arada anlaşılması zor veya karışıklığa neden olan bir şeyler dikkatinizi çektiyse çekinmeyin değişiklik yapın. Teşekkürler, kolay gelsin. --Anylai 21:47, 25 Kasım 2011 (UTC)
Destek Destek Bazı ifadelerde anlatım bozuklukları var. Özellikle, cümlelerde hep edilgen bir yapı var ve nesne eksiklikleri göze çarpıyor. Ama eleştirsem de, madde bilgi olarak yeterli. İzin verirseniz, ifadelerde küçük değişiklikler yapabilirim. Anlatımın geliştirileceğini düşünerek destek oyu kullanıyorum. --Çalıştayileti 20:34, 12 Aralık 2011 (UTC)
Öncelikle ilginiz için teşekkürler. İzin sizin, lafı mı olur. :) --Anylai 21:45, 12 Aralık 2011 (UTC)
Destek Destek 15. kaynağın bağlantısı yok. Onun haricinde kriterleri karşılıyor. Sık sık güncellenmesi ümidiyle..--Myrat ileti 17:54, 13 Aralık 2011 (UTC)
  • Şartlı destek Şu son albümün maddesi de açılmalı. Bu açılırsa KM olmayı hak ediyor. Emeği geçenlerin eline sağlık.--RapsarEfendim? 09:29, 18 Aralık 2011 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı Haklısınız, o madde önem arzediyor. --Anylai 21:38, 20 Aralık 2011 (UTC)
  • Destek Destek Maddenin şu anki halinin KM kriterlerini karşıladığını düşünüyorum.--RapsarEfendim? 06:43, 21 Aralık 2011 (UTC)
  • Şartlı destekDestek Destek - Giriş cümlesi biraz kafa karıştırıcı. Grup heavy ve trash çalıyor ama senfonik çalıyor gibi anlaşılıyor. Onun dışında gayet iyi madde, o kısım düzeltildiğinde destek sayarız bu oyu.--Khutuckmsj 08:15, 21 Aralık 2011 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı Pekala eğer öyle anlaşılıyorsa o fazlalığı kaldırıyorum. --Anylai 19:30, 21 Aralık 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Elinize sağlık. İngilizcesinde de şu anda olduğu gibi verilmiş ama cümle ortasındaki kaynakları sonlara alsak nasıl olur? Sanki cümle aralarında kesilmeyi önler gibi. --Sayginerv-posta 10:45, 22 Aralık 2011 (UTC)
Kaynakların bazılarını özellikle cümle arasına koymuş olabilirim. Çünkü o ifadenin orda kaynaklandırılması daha doğru gelmiştir. Eğer sona atılınca bir sorun çıkmayacaksa neden olmasın. Yorumunuz için teşekkürler --Anylai 12:25, 23 Aralık 2011 (UTC)
Destek Destek Benzer maddelerimiz varmış. Bu yüzden bu durum desteğe engel olmasın. Aynı görüşte olanlar çıkarsa sona alınabilir kaynaklar. --Sayginerv-posta 16:18, 23 Aralık 2011 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.