Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Ocak 2013

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Devriyelik haklarını isteme gerekçeniz Hakancan 19 (mesaj) 16:35, 31 Aralık 2012 (UTC)

Vikipediyi geliştirmek ve özellikle silahlar konusunda daha işlevsel bir hale getirmek istiyorum.

İstek yapılmadı Yapılmadı Başvurunuz ve iş yükünü paylaşmak istediğiniz için teşekkürler Hakancan 19. Ancak henüz vandalizm ve telif politikalarına hâkim olup olmadığınızı anlayabileceğimiz kadar değişiklik yapmamışsınız. Vikipediyi biraz daha tanıyıp deneyim kazandıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ederim. Bununla birlikte Vikipediye katkıda bulunmak için devriye olmanız gerekmez. Bu işlev yalnızca sürüm kontrolü bakımından Vikipediye daha yararlı olmanızı sağlayacaktır. Maddelere devriye olmadan da katkıda bulunabilirsiniz. --yabancım 22:13, 1 Ocak 2013 (UTC)
Vandalizm ile olan "zorlu" mücadelede yetkililere yardımcı olmak istiyorum. Beyaz liste üyesiyim. Genel olarak spor ile ilgili konular eklemek ile birlikte iyi bir müzik dinleyicisi olduğum için sanatçı ve albümler ile ilgili de madde ve bilgiler eklemekteyim. Vandalizm ile de elimden geldiği kadar yardımcı olmaktayım. Tolqadernek (mesaj) 13:18, 1 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı 23 Aralık 2012'de "Başvurunuz ve iş yükünü paylaşmak istediğiniz için teşekkürler Tolqadernek. Ancak katkılarınızdan özellikle telif politikasına ilişkin kimi eksiklikleriniz olduğu anlaşılıyor. İlgili politikaları özümseyip bunu değişikliklerinize yansıttıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ediyorum." demişim. Ancak katkılarınızdan telifle ilgili eksiklerin henüz tamamlanamadığını görüyoruz. Bu nedenle önceki yazımdaki son cümlemi tekrar ediyorum. Lütfen telife ilişkin politikaları özümsedikten sonra başvurunuz. --yabancım 16:08, 1 Ocak 2013 (UTC)

Merhaba, eğitim alanındaki bilgilerimi vandalizme karşı maddeleri korumak ve onaylanmamış içerikleri onaylayarak Vikipedi'nin gelişmesi için daha etkin bir şekilde çalışmayı düşünüyorum. Wikipad (mesaj) 13:09, 9 Ocak 2013 (UTC)

İstek yapılmadı Yapılmadı Başvurunuz ve iş yükünü paylaşmak istediğiniz için teşekkürler Wikipad. Ancak henüz vandalizm politikasına hâkim olup olmadığınızı anlayabileceğimiz kadar değişiklik yapmamışsınız. Vikipediyi biraz daha tanıyıp deneyim kazandıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ederim. --yabancım 19:36, 9 Ocak 2013 (UTC)
Devriyelik haklarını isteme gerekçeniz Çataklı (mesaj) 08:49, 9 Ocak 2013 (UTC)Türk tarihi ve Türk boyları hakkında yeterli bilgiye ve kaynaklara sahibim .Köyler ve boylar hakkında yapılan yanlışlıkları düzeltmek için devriyelik istiyorum.
İstek yapılmadı Yapılmadı Başvurunuz ve iş yükünü paylaşmak istediğiniz için teşekkürler Çataklı. Ancak henüz vandalizm politikasına hâkim olup olmadığınızı anlayabileceğimiz kadar değişiklik yapmamışsınız. Vikipediyi biraz daha tanıyıp deneyim kazandıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ederim. Bu arada Vikipediye devriye olmadan da katkıda bulunabilirsiniz. Örneğin yanlış bilgileri düzeltmek için bu yetkiye sahip olmak gerekmemektedir. --yabancım 19:41, 9 Ocak 2013 (UTC)
Kullanıcı mesaj:Makecat#Patroller. I won't use the right unless I find obvious vandalism or nonsense. Thanks. Makecat (mesaj) 09:53, 8 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı Burada fazla değişikliği olmamasına karşın başka bir dil Vikipedisinde hizmetli olması dolayısıyla temel bir politika olan vandalizme hâkim olduğu düşüncesiyle onaylandı. (You don't have many edits here, but the patroller status granted since you're a sysop in Chinese Wikipedia and that means you have enough knowledge of the vandalism policy.) --yabancım 16:54, 11 Ocak 2013 (UTC)
My first contribution was 1 Oct 2004 (by User:میثم in fa.wikipedia) which I later used its Latin transcription User:Meisam. I'm sysop on fa.wikipedia since Feb 2009, and I'm also Image-reviewer, filemover, patroller and rollbacker in Wikimedia commons and a member of OTRS team. I usually monitor changes in #wikipedia-tr-vandalism channel and revert the vandal edits. I need the patrol permission to use its roleback feature since it's not a seperate user group in tr.wiki. Thanks in advance. -- Meisam (mesaj) 11:14, 9 Ocak 2013 (UTC)
I have ~100 recent edits to show I understand the related rules. -- Meisam (mesaj) 09:20, 11 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --yabancım 16:55, 11 Ocak 2013 (UTC)
Teşekkürler. Türkce yazmadığım için özür dilerim. Ben Türk dilin okuya bilirim ama ne yazık ki iyice yaza bilmiyorum. -- Meisam (mesaj) 17:11, 11 Ocak 2013 (UTC)
Merhaba, araştırmacıları bilgiye kolay ulaştırmak, sayfaları vandalizmden uzak tutmak, tarafsız bir şekilde değişiklikler ortaya koymak, yapılan değişikliklerin onaylanma süresini makul seviyeye çekmek için devriyelik talebinde bulunmaktayım. Sporun her branşı başta olmak üzere, edebiyat, sinema, hukuk alanlarında yapacağım katkılarla vikipedi okurlarına günceli ve doğuyu sunmaya çalışacağım. alpi 22:42, 9 Aralık 2012 (UTC)
Yorum Yorum Vikipedi'de devriye sayısının yetersiz olduğunu düşünüyorum. Hobbit'in özellikle spor konusunda bilgili olduğunu ve bu konu hakkında sıklıkla gelen değişiklikleri kontrol edebileceğini düşünüyorum. Ancak katkıları henüz çok az, bir kaç ay sonra tekrar değerlendirilebilir. Cem Yıldız (mesaj) 11:49, 14 Aralık 2012 (UTC)
Yorum Yorum Olumlu düşünüyorum.Katkıları genel olarak farklı konular ile ilgili. Bu da bilgili olduğunu gösterir. Tolqadernek (mesaj) 15:20, 1 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı Kullanıcının son katkıları (YMD'dekilerle birlikte) vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğini gösterir nitelikte. --Superyetkinileti 17:50, 11 Ocak 2013 (UTC)
J.R.R Tolkien'in eserleri ve Orta Dünya'yla alakalı tüm çalışmalarda derin bilgi sahibiyim. Hazırladığım yüzlerce makale var, bunları taşımayı planlıyorum ve Vikipedi'nin vandalizme karşı verdiği savaşta bu başlıkları koruma ve gelişmelerine yardımcı olmak istiyorum. BliZZard06 (mesaj) 22:16, 21 Aralık 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcı 50'den fazla orta dünya ile ilgili maddeye aynı dış bağlantıyı eklemiş, bağlantılar çıkarılmasına rağmen tekrar bunları geri almış, son olarak söz konusu sitenin kayda değer olmayan sayfasını açmıştır. Dış bağlantılar maddelerden çıkarıldı ve söz konusu sitenin sayfası kayda değer olmadığı gerekçesi ile silindi. Kullanıcıya nacizane tavsiyem, yöneticisi olduğu sitenin tanıtımını ve reklamını başka ortamlarda yapmasıdır. --Eldarion 13:35, 27 Aralık 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı İleti sayfanızdaki son yorumları gözden geçirmeniz ve buradaki herkesin temel amacının ne olduğunu öğrenmeniz Vikipedi'ye yaptığınız katkıların daha verimli olmasına yardımcı olacaktır. Teşekkürler. --Superyetkinileti 17:59, 11 Ocak 2013 (UTC)
Sürüm kontrolü yetkisini alırsam, vandalizme karşı maddeleri korumak ve onaylanmamış içerikleri onaylayarak Vikipedi'nin gelişmesi için daha etkin bir şekilde çalışacağım. Küçük Örümcek 11:07, 5 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:56, 11 Ocak 2013 (UTC)
Artık vaktinin olduğunu düşünüyorum metal gruplarıyla ilgili bilgim gayet iyi ve (bu yönde vikipedi bilgisi olan az) katkılarım bulunuyor bayağa uzun süre aktifim araştırmacıyım sizinle vandalizm'e karşı savaşabileceğimi inanıyorum araştırarak yeni gelen sayfaları inceleyip doğruluğunu kontrol edip kayda değer vs. olduğuna inanıyorsam işaretleyip bilgiler doğrultusunda uymuyorsa silinmeye aday sayfalar arasına alabileceğim ve bu görevle vikipediye katkı sağlayıp hız kazandıracağımı düşünüyorum teşekkürler. Heavyvibration (mesaj) 19:14, 8 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --yabancım 22:27, 19 Ocak 2013 (UTC)
Merhaba yaklaşık 1.5 yıldır sayfanızın üyesi ve daha uzun süredir takipcisiyim yeni konular eklemek edindiğim bilgileri konulara dahil etmek eksik ve imla hatası olan yazıları düzeltmek gibi çabalarım var ve bir adım ileri giderek devriye olma talebinde bulunuyorum lütfen bu konuda yardımcı olun olumlu yada olumsuz. Murat Kaplan 15:29, 9 Ocak 2013 (UTC)
  • Türkkuşu maddesindeki hatalı katkılarınızdan dolayı henüz hazır olmadığınızı düşünüyorum. Bir süre deneyim kazanmanız yerinde olur.--Abuk SABUK msj 20:32, 13 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Telif hakları konusunda biraz daha deneyim kazandıktan sonra yeni bir başvuru yapmanız sağlıklı olacaktır. Teşekkürler. --Superyetkinileti 16:36, 16 Ocak 2013 (UTC)
Devriye olarak daha hızlı madde onayı yapmak istiyorumve kendimi bu göreve hazır hissediyorum ve bilmelisiniz ben bir vandal değilim.Teşekkürler. --KB51mesaj 20:02, 12 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. --Superyetkinileti 12:02, 20 Ocak 2013 (UTC)
Devriyelik haklarını isteme gerekçeniz Mehmet the conqueror (mesaj) 12:49, 13 Ocak 2013 (UTC)

Vikipedi, gözlenebilen veya gözlenemeyen bilgi aktarımını sağlamak amacıyla oluşturulmuş olup okuyan ve bilgili insanlar tarafından denetlenmelidir. Kendimi böyle bir amaca hazır hissediyorum ve bilgileri kontrol edip düzeltme yeteneğimin olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden vikipedi, özgür bir ansiklopedi olarak beni de bir devriye elemanı olarak seçebilir.

İstek yapılmadı Yapılmadı Başvurunuz ve iş yükünü paylaşmak istediğiniz için teşekkürler Mehmet the conqueror. Ancak henüz vandalizm politikasına hâkim olup olmadığınızı anlayabileceğimiz kadar değişiklik yapmamışsınız; hatta bu başvuru ilk değişikliğiniz. Vikipediyi biraz daha tanıyıp deneyim kazandıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ederim. --yabancım 20:27, 13 Ocak 2013 (UTC)
Böyle olmuyor, kendi oluşturduğum yönlendirmeyi bile onaylıyamıyorum. Gerçi bu süre içerisinde daha fazla maddelere yoğunlaştım. Biliyorum, bu iş çocuk oyuncağı da değil. Fakat beyaz liste bana yeterli gelmedi. Durum bu ve editörlük isteme gerekçem de bu. Şimdiden ilgi için teşekkürler. Kusura bakmayın. i.e.msj 22:54, 15 Ocak 2013 (UTC)

Yorum Yorum Bir anlık sinirle ya da sonucunu düşünmeden hiddetle, beyaz listeye dönmek istedi ancak, İncelemeelemanı'nın devriye olarak ne kadar büyük katkılar sağladığı kaçınılmaz bir gerçek. Bu nedenle bekletilmeden devriye haklarının verilmesi gerekir diye düşünüyorum.--Garbino ileti 22:59, 15 Ocak 2013 (UTC)

Teşekkür ederim Garbino. Kızdığım tek nokta bir işin son dakikaya bırakılmasıydı. Neyse belki onun da kendine göre haklı nedenleri vardır tabi. Topluluğu bu iş için yorduğumdan dolayı herkesten özür dilerim. Teşekkürler. --i.e.msj 23:01, 15 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 16:37, 16 Ocak 2013 (UTC)
Teşekkürler. Öfkeyle kalkan zararla oturur :).--i.e.msj 16:41, 16 Ocak 2013 (UTC)
Kaynakları inceleyerek vikipedi'ye katkıda bulunmak ve hatalı veya yanlış içerikleri düzeltmek istiyorum gultekinyadigar 11:40, 17 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. --Superyetkinileti 12:06, 20 Ocak 2013 (UTC)

Sürekli buradayım gerek telif hakları gerek çevirisi yapılmış sayfaları zaten görmekte ve düzeltmekteyim. Takdir Sizin... Bu imzasız yazı Serkankocalp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. --Superyetkinileti 12:09, 20 Ocak 2013 (UTC)
Uzunca bir süredir katkılarımı sürdürüyorum Vikipedi'de. Şu anda beyaz listedeyim, devriye olabilecek kadar tecrübeli olduğumu düşünüyorum. RapsarEfendim? 16:23, 18 Ocak 2013 (UTC)
Evet bence de ve 146.425 değişiklik yapacak kadar uzun süredir :). Burada Rapsar'ın devriyelik için çok tecrübeli olduğunu belirtmek ve destek vermek istedim. --i.e.msj 21:50, 18 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 11:34, 19 Ocak 2013 (UTC)

Yaptığım değişiklik sayısının, çalışmalarımın, başlattığım maddelerin ve gösterdiğim kaynakların bunun için yeterli olduğunu düşünüyorum. - Handsome128mesaj 22:32 19 Ocak 2013 (UTC)

  • Bence devriyeliğe uygun değil. Daha yeni kuklacılıktan ve yoğun geri dönüşten engel almış. Kullanıcının mesaj sayfasına baktığımızda da çok sayıda uyarı almış. -- Supermæn (mesaj) 11:53, 20 Ocak 2013 (UTC)

Yorum Yorum Bakınız ben 2009 yılından beri Vikipedi'de kullanıcıyım ve çalışmalar yapıyorum. 3-4 yıllık bir sürecin bunun için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Yaptığım çalışmalara bakmanızı da istiyorum. - Handsome128mesaj 16:53 20 Ocak 2013 (UTC)

Vikipedi'de devriyelik için ne zamandan beri değişiklik yaptığına değil; değişikliklerinin doğru, politikalara uygun olup olmadığına bakılıyor. Siz birçok kez VP:AKP, VP:3GD ve telif hakkı ihlali yapmışsınız. -- Supermæn (mesaj) 15:20, 20 Ocak 2013 (UTC)

Yorum Yorum Tamam ben de zaten 3-4 yıllık üyeliği bulunan bir kullanıcının değişikliklerinin doğru ve politikalara uygun değişiklikler yapabileceğini anlatmaya çalışıyorum. - Handsome128mesaj 01:06 21 Ocak 2013 (UTC)

İstek yapılmadı Yapılmadı Vikipedi'nin tam olarak ne olduğu konusunda biraz daha deneyim kazanmanız gerekiyor. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 08:12, 21 Ocak 2013 (UTC)
Devriyelik İstememdeki Gerekçe:Son değişikliklerime ve şu anki durumuma baktığınızda Beyaz Liste'ninde verdiği avantajla bir son değişikler devriyesi gibi çalışıyorum bir şans verildiği takdirde kendimi kanıtlayacağımı düşünüyorum saygı ve sevgilerimle iyi vikilemeler.--Alex De Souza 17:41, 28 Aralık 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --yabancım 12:42, 29 Ocak 2013 (UTC)
3 yildir vikipediye hizmet vermekteyim ve sayfalarda eger gorursem, noktalama isaretlerini bile duzeltmekteyim. Somut ornek verecek olursam gunde en az bir bucuk saat buradayim ve hele ki su donemde bilgim oldugu konuda yazmaya hasretim. Ayrica 450 degisikligim var ve Telif hakki, vandalizm konusunda da gereken duyarliligi gosterecegime emin olabilirsiniz. Kullanici: Aklenhayal 22:34, 19 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Katkı geçmişiniz bize vandalizmle savaşım konusunda yardımcı olabilmek için biraz daha deneyim kazanmanız gerektiğini gösteriyor. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:12, 29 Ocak 2013 (UTC)
2004 yılında bilgisayar kullanmaya başladığımdan beri hem Vikipedi'yi hem de Wikipedia'yı kullanıyorum. Genel itibariyle çok fazla değişiklik yapmasam da sitede sürekli aktif olarak gezinti yapmaktayım ve kontrol edilmemiş çok fazla sayfa görmekteyim. Bilgisayar başında çok fazla vakit geçirdiğimden kontrol edilmemiş sayfaları doğruluğuna göre değiştirebileceğimi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler. Ozzcan (mesaj) 12:12, 21 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 18:14, 29 Ocak 2013 (UTC)
viki'de devriyelik yapmak için bolca vaktim var devriyelik için başvuruda bulunmak istiyorum. Gereğini arz ederim, iyi çalışmalar. Erdemaktas (mesaj) 18:34, 22 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 18:15, 29 Ocak 2013 (UTC)
sahip olduğum genel kültür bilgim ve araştırmaya hevesli bir kişiliğimle vikipediye faydalı olmak istiyorum. Emrdkz (mesaj) 00:06, 23 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 18:16, 29 Ocak 2013 (UTC)
Bazen devriyelerin yanlı ve yanlış davranışlarına rastlıyorum. Düzenlemek için yetki istiyorum MaDMaxiBo (mesaj) 02:15, 24 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 18:16, 29 Ocak 2013 (UTC)
Vikipedi'de 1 yılı aşkın bir süredir, düzenleme ve sayfa oluşturma vs. katkılarda bulunuyorum. Sanırım Devriyelik ödülünü aldığımı hakediyorum. Her türden madde yazabilme yeteneğim vardır, her konuda. Lütfen bu devriyelik başvurusuna bir göz atın veya üst görevlilerin düzenlememi veya oluşturmam gerektiği konularıda yazmaları rica olunur. Ama bu rütbeyi gerçekten hak ettiğimi düşünüyorum, Teşekkürler İyi Geceler. OmerFarukDemir mesaj 22:21, 24 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Son katkılarınız Vikipedi'nin ciddiyetiyle bağdaşmamaktadır. Lütfen bu ansiklopedinin temel felsefesini anlamaya çalışınız. Teşekkürler. --Superyetkinileti 18:20, 29 Ocak 2013 (UTC)
Merhabalar; Unidented (mesaj) 21:21, 24 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 18:21, 29 Ocak 2013 (UTC)
Yaşadığım il olan Konya ile ilgili bazı bilgilerin bilgi alınmadan yazıldığını düşündüğüm için devriyelik başvusus yapıyorum. Mehmetaliyer (mesaj) 09:36, 25 Ocak 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 18:21, 29 Ocak 2013 (UTC)
Devriyelik haklarını isteme gerekçeniz Doktorzozo (mesaj) 13:24, 31 Ocak 2013 (UTC)

Uzun yıllar vikipedi Okuruyum katkılarım çok fazla olmasa da bu süreden sonra Kendimi Bilgi onayı için en azından kendi alanımda yeterli Görüyorum.Teşekkür Ederim

İstek yapılmadı Yapılmadı Başvurunuz ve iş yükünü paylaşmak istediğiniz için teşekkürler Doktorzozo. Ancak henüz vandalizm politikasına hâkim olup olmadığınızı anlayabileceğimiz kadar değişiklik yapmamışsınız. Vikipediyi biraz daha tanıyıp deneyim kazandıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ederim. --yabancım 16:40, 31 Ocak 2013 (UTC)