Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Mayıs 2013

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Qwl ye yaz 05:43, 1 Mayıs 2013 (UTC)
  • Şu, bu ve benzer değişiklikler ile ileti veya gerekçeleri, nezaket ihlâli olarak görüyor ve kullanıcının tavrından dolayı şu an için devriye olmasını desteklemiyorum. Utku Tanrıveremesaj 16:20, 11 Ağustos 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Bu başvurunun uzunca bir süredir beklemesinin sebebi, katkılarınız ve diğer kullanıcılarla ilişkilerinizin rayına oturmasını beklemek umuduylaydı. Birçok kullanıcı ile sorun yaşadınız, politikaları yanlış yorumladınız ya da belirttiğiniz hatalarda payı olmayan kullanıcıları yine yanlış yorumladığınız politikalarla uyardınız. Tam olarak neden dolayı uyarıldığını dahi anlamayan kullanıcılar hakkında şikayetler oluşturdunuz. En son dün telifli bir içeriği, reddedilmesine karşın kişiselleştirerek, kullanıcının keyfi şekilde reddettiğini belirtmeniz ve işlemi geri almanız, bu görev ve aynı şekilde beyaz liste için de henüz hazır olmadığınızı gözler önüne serdi. Bu sebeple başvurunuzu reddetmek durumundayım. İlgili hatalardan ders çıkarttığınızı düşündüğünüzde yeni bir başvuru oluşturabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 11:51, 12 Ağustos 2013 (UTC)
Özellikle yeni başlık açılması ve vandalizmle mücadele konusunda katkı sağlamak gayretindeyim. Her Vikipedi sayfasında olması gereken ülkeler, şehirler, kasabalar gibi maddelelerin Türkçe Vikide olması için elimden gelen desteği göstermeye çabalıyorum. Uygun görürseniz devriye olarak katkılarıma devam etmek isterim. Saygılar. World Traveller (mesaj) 08:30, 1 Mayıs 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:39, 9 Mayıs 2013 (UTC)
Öncelikle hiçbir menfaat gütmeden insanlık faidesi adına hizmet veren bu güzide platformda emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyor, işbu platformun düzenini sağlayan kıymetli yetkililere de saygılar sunuyorum.
Bu güzide platformu seçkin kılan önemli etkenlerden birisinin nesnelliği yeğlemesini olduğu kanaatini taşıdığımı naçizane ifade etmek istiyorum. Kaynaktan yoksun, tamamen şahsi kanaatlerle eklenen/değiştirilen içeriklerin Wikipedia'mızı sıradanlaştıracağını düşünüyor ve kıymetli idarecilerimizin tarafımı 'Devriyelik' konusunda yetkiye layık görmesi durumunda güzide platformumuzu sağlam kaynaklardan, nesnel bilgilerle zenginleştireceğimi ve kaynaktan yoksun bilgiler konusunda da azami ihtimam ile çalışacağımı taahhüt ediyor,hürmetlerimi arz ediyorum. MakulDüşünce (mesaj) 07:23, 2 Mayıs 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum Henüz çok ince eleyip sık dokunabilecek bir katkı görmesem de, yüzeysel olarak gördüğüm birkaç değişiklik dolayısıyla kullanıcının politika ve bazı standartları şimdilik kavradığı kanısında değilim. Bir de şu "kaynak" konusu... Buna devriye olunmadan, şimdiden başlanmasını yeğlerim. Utku Tanrıveremesaj 07:37, 2 Mayıs 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Vandalizmle savaşım konusunda bize destek olabilmek için Vikipedi'nin tam olarak ne olduğu konusunda biraz daha deneyim kazanmanız gerekiyor. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:47, 9 Mayıs 2013 (UTC)
Vikipedi'yi daha da yakından tanıdım. Resim ekleme, içerik düzenleme vb. eğer sizler uygun görüp devriyelik haklarını kazanabilirsem yararlı olacağıma inanıyorum. Bu site sayesinde birçok bilgiler edindim. Üniversite eğitimi görmekteyim. İlahiyat okuyorum. Eğer devriyelik haklarını kazabilirsem din-teoloji konusunda büyük katkılar yapabileceğime inanıyorum. Teşekkürler... j.p.x (mesaj) 18:18, 9 Mayıs 2013 (UTC)
  • Devriyelik yapabilecek, özellikle vandalizmle mücadele edebilecek nitelikte olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman çalışmalarını gözlemleme, takip etme fırsatım oldu.Eksikliklerini zaman içerisinde gidereceğine inanıyorum.Bence devriyelik yapmaya uygun bir kullanıcı.Eğitmenmahmut msj 08:46, 13 Mayıs 2013 (UTC)
    • Çok teşekkürler sizlerin de sayesinde sayın Eğitmen Mahmut. Vikipedi gibi büyük bir platformda görev yapıp katkılar sağlamayı çok isterim. Teşekkürler. j.p.x (mesaj
  • Katkıya istekli bir kullanıcı. Eğitmen Mahmut gibi ben de eksikliklerini zaman içerisinde gidereceğine inanıyorum. Evet, Vikipedi dünyanın en büyük İnternet ansiklopedisi. Türkçe Vikipedi güçlenmeli. Bunu Jumpeax gibi kullanıcılarla başarabiliriz... Devriye olsun. --- Cano58 (mesaj) 20 Mayıs 2013, 15.40 (UTC)
  • Uygun bir kullanıcı olarak görmüyorum. Taraflı katkıları ortada. --Vitruvian (mesaj) 13:42, 20 Mayıs 2013 (UTC)
  • Hepinizin görüşleri için teşekkür ederim, ister olumlu ister olumsuz yorum yapın yine de sağolun. Vikipedi'de oldukça tarafsız davranmaya çalışıyorum. Git gide aşacağız ve vikipedi'yi daha da hep birlikte büyüteceğiz. Devriyelik için uygun görülüp kazanabilirsem bunu tarafsızlık ve vandalizm ile savaşım konusunda büyük katkılar sağlayacağım. Teşekkürler..j.p.x (mesaj)
  • Biraz daha deneyim kazanması gerektiğini düşünüyorum. Dinî maddelerde yaptığı bazı değişiklikler şimdilik TBA politikalarımızla çelişiyor. Beyaz liste için uygundur.--Abuk Sabuk 17:53, 2 Haziran 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Kullanıcının katkıları vandalizmle savaşım konusunda iyimser bir görüntü sunmuyor, ancak yapılan yararlı değişiklikler beyaz liste üyeliğinin uygun olduğunu kanıtlıyor. --Superyetkinileti 19:32, 2 Haziran 2013 (UTC)
sadece bilgi paylaşımı ve diğer bilgi arayanlara yardımcı olmak için başvru yapıyorum. Azerbaycan ve Türkiye türkçesini iyi bildiğimden her iki ülkede gerekli ola bilecek bilgileri paylaşmak isterim. Ayten Y. (mesaj) 09:37, 11 Mayıs 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen otomatik terfi ölçütlerini sağlamaya çalışınız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 12:18, 11 Mayıs 2013 (UTC)
Yardıma hazırız :)hocam
Ekstra bir isteğim söz konusu değil içerde bir çok arkadaş var bi nebze yardım edebilirsem sevinirim.çeviride yapıyorum zaten S.S. 14:05, 17 Mayıs 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen ileti sayfanızdaki bilgilendirmeleri dikkate alın ve vandalizmle savaşım konusunda bize destek olabileceğinizi gösterin. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:16, 18 Mayıs 2013 (UTC)
devriye olmak istiyorum bütün maddeleri kontrol edip doğruluğunu kanıtlayabilirim Omer67 (mesaj) 19:30, 23 Mayıs 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen otomatik terfi ölçütlerini sağlamaya çalışınız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 08:24, 24 Mayıs 2013 (UTC)
Uygun görülürse devriyelik yapabilirim. Kimzi (mesaj) 20:57, 27 Mayıs 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Garbino ileti 11:05, 6 Haziran 2013 (UTC)
6 yıla yakın üyeliğim mevcut, elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum, katkı olarak devriyelik başvurusu yapmak istiyorum.. OrjinS 19:33, 31 Mayıs 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 19:31, 27 Ağustos 2013 (UTC)