Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Mart 2013

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Kendimi daha geliştirmek ,bilgiye katkıda bulunmak ve sizin aranızda beraberce bu ansiklopediyi daha da geliştirerek kullanırlılığını arttırmak istiyor,devriye olmak istediğimi ifade etmek istiyorum.
saygılarımla. Genceli Murat 08:57, 3 Mart 2013 (UTC)
Burada geçen kriterlere göre devriye olamıyorsunuz fakat tam bir şey söyleyemeyeceğim. Zaten çok az sayıda katkıda bulunmuşsunuz, biraz daha tecrübe kazanıp tekrar başvurabilirsiniz. İyi çalışmalar. İyi vikiler. Rıdvanzade Merhaba 17:30, 5 Mart 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize destek olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 19:19, 6 Mart 2013 (UTC)
Benim adım İdris Nebi Yılmaz.17 yaşındayım ve lise eğitimi görmekteyim.Bu sene liseyi bitireceğim.Uzun süredir http://tr.wikipedia.org adresinden faydalanmaktayım.Bu sitenin vermiş olduğu hizmet sayesinde birçok defa yeni bilgiler öğrenip çevremdeki insanlarla paylaştım.Önemli olanın yaş değil zeka olduğunu bildiğim için bu devriye başvurusunu yapmaktayım.http://tr.wikipedia.org adresine gerçekten katkı verebileceğime inanıyorum ve asıl gerekli olanın doğru bilgi olduğuna inanıyorum.Doğru bilgiyi bulmaktaki sıkıntıları ve gayretleri çok iyi biliyorum.Uzun yıllardır bulunduğum ildeki kütüphaneden faydalanıyorum.Ve bilginin önemini kütüphanedeki tozlu raflar arasında dolanırken anladım.Yapmış olduğum ve yapacak olduğum araştırmaların mutlaka bir doğru dayanağı olacaktır.Bu görevin ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyorum.Ancak amaç bilime hizmetse harcayacağım masainin gözümde bir önemi yoktur.Ne kadar uzun sürerse sürsün bilgilerin kaynağını öğrenmeden bir işe asla kalkışmadım ve kalkışmayacağım.Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemak Atatürk ünde dediği gibi Bilim, gerçeği bilmektir. Ne Mutlu Türküm Diyene! 13:17, 20 Mart 2013 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Telif hakları konusunda biraz daha deneyim kazanmanız gerekiyor. --Superyetkinileti 17:25, 30 Mart 2013 (UTC)