Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Haziran 2014

Vikipedi, özgür ansiklopedi
1 yıl 5 aydır Vikipedi'nin aktif bir üyesiyim. Sayısız madde açarak ve değişiklik yaparak Vikipedi'ye katkıda bulundum. İzninizle artık devriye olmak istiyorum.Mali Kenger (mesaj) 11:52, 3 Haziran 2014 (UTC)
Yorum Yorum kullanıcı telif sorunları yaşamış. Çok defa tekrarlamış. Devriye olması için henüz erken olduğunu düşünüyorum.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 16:42, 3 Haziran 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Daha fazla değişiklik yaparak, telif konusunda nasıl ilerlediğinizi ve vandalizmle savaşım noktasında, bize nasıl katkıda bulunacağınızı gösterin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:22, 16 Haziran 2014 (UTC)
Devriyelik yapma isteğim gerekli bilgileri insanlara gerekecek olan yeterli bilgileri düzenlemek ve ekleyip sizlere ve aradıklarını bulmak isteyen kişilere katkıda bulunmaktır. Teşekkürler. Yeryam (mesaj) 14:37, 4 Haziran 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen otomatik terfi ölçütlerini sağlamaya çalışınız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:09, 4 Haziran 2014 (UTC)
Beyaz liste üyesiyim. Devriyelik için terfi ölçütlerini sağlıyorum. Vandalizm ile en iyi şekilde mücadele edeceğime emin olabilirsiniz. Verin yetkiyi görün etkiyi. hacitalhamesaj at 21:05, 10 Haziran 2014 (UTC)

Yorum Yorum Tam anlamıyla wiki dilini ve politikalarını öğrenmediğinizi düşünüyorum. Düzenlemelerinizi ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı fakat vandalizme yönelik pek bir katkı göremedim. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 15:43, 11 Haziran 2014 (UTC)

Yorum Yorum Bende biraz daha olumlu katkı yapmanız taraftarıyım. Genellikle köy maddelerine ilgilisiniz. Oradaki bilgileri düzenliyorsunuz. Köy maddelerinde muhtarlar başlığını kullanmıyoruz. Var olan başlıkları da kaldırıyoruz.Sait71yaz 13:29, 15 Haziran 2014 (UTC)

İstek yapılmadı Yapılmadı Katkı geçmişiniz incelendiğinde, vandalizmle savaşım konusunda biraz daha deneyim kazanmanız gerektiği görülüyor. Yararlı katkılarınızı sürdürmeniz durumunda devriyelik haklarını alabileceksiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:17, 23 Haziran 2014 (UTC)
Ben genel anlamda film sektörü ile ilgili sayfalarda değişiklikler yapıyorum, ve bu değişiklikleri yaparken çoğu zaman oyuncuların sayfalarının vandalizme uğramış olduğunu görüyorum. Bu sayfaları düzenliyorum ve doğru bilgilerle yayınlanmasını sağlıyorum. Ancak bilgi kaynağı olan vikipedimizi bu şekilde kirletmeleri hiç hoşuma gitmiyor, devriyelik yetkisiyle vandalizm savaşına katılmak istiyorum. Mrtwichi (mesaj) 15:07, 12 Haziran 2014 (UTC)
Yorum Yorum Çok güzel katkılarınız var, otomatik terfi ölçütleri sağlanana kadar beklemenizi tavsiye ederim. Kolay gelsin. --Mavrikantmsj 15:12, 12 Haziran 2014 (UTC)
Yorum Yorum Olumlu katkılarınızın olması iyi bir durum 70 değişikliğiniz var, biraz daha vandalizmle mücadeleniz olmasıyla birlikte otomatik terfi ölçütlerini sağlarsanız daha iyi olur. --Uğurkentmesaj 15:25, 12 Haziran 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Henüz katkılarınızdan, vandalizmle savaşım noktasında nasıl bir yol izleyeceğinize dair bir bilgi alınamamakta. Daha fazla değişiklik yapın ve bize nasıl yardımcı olabileceğinizi gösterin.. --Théoden ileti 13:23, 24 Haziran 2014 (UTC)
Engellendiğim için bu özellik de kayboldu elbet. Hemen onaylanmasını beklemiyorum. Fakat engellenmemin bu özellikten görece bağımsız olduğunu düşündüğümden, hem de madde oluşturmak yerine daha ziyade ara ara siteye girip sol taraftan bekleyen değişikliklerle ilgili değerlendirme yaparak katkıda bulunmak benim için en faydalı katkı biçimi olacağından, ben başvurumu yapayım, bir süre sonra umarım olumlu bir dönüş alırım. Sistemin devreye girdiği dönemde de sistemi iyi anlamış biri olarak (engellenmeden önceki dönemdeki katkılarımdan tespit edlebilir sanıyorum), bu konuda oldukça yetkin olduğumu sanıyorum zaten. Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 10:50, 13 Haziran 2014 (UTC)
Yorum Yorum Katkılarınızı incelediğimde yaklaşık 5.800 katkınız bulunuyor. %75 oranında Vikipedi maddelerinde, %25 kullanıcı ve mesaj sayfalarında yaptığınız değişiklikler. Olumlu katkılarınız çoğunlukla sayfalardaki ufak hataları düzenlemek bu oldukça iyi bir durum. Çok defa engel almışsınız. Fakat en son böyle hatalar yapmayacağınıza söz vermişsiniz. Söz vermek hataları önlemeye olanak sağlar diye düşünüyorum. --Uğurkentmesaj 09:15, 15 Haziran 2014 (UTC)
Sevgili @Uğurkent, aldığım engelleri dikkatli incelerseniz tartışmalı son süresiz engelim ve onun ardından engelin defaen kalkıp geri konması dışında, hatalı verilmiş ve sonra kaldırılmış engeli de yoksayarsanız sadece Vikipedi'deki daha deneyimsiz zamanlarımdaki VP:GÖRÜŞ ihlali ve bunun akabinde yaşanan fevri hareketlerin sebep olduğu, aynı kümede değerlendirilebilecek bir KSY ve kukla engeli mevcut sadece. İlginize. Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 10:34, 23 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Politikaları bilen, bilmenin de ötesinde yazabilecek kapasitede bir kullanıcı :) Olumlu baktığımı belirteyim.--RapsarEfendim? 09:40, 15 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Sn.Stultiwikia, Neyzen Tevfik tutkunuza saygı duyarım. Ancak, yaptığınız bir revizyon çalışmasında değişikliğini ret ettiğiniz , bayan bir kullanıcı veya duyarlı, sizin gibi düşünmeyen, sizin hoş karşıladığınızı hoş karşılamayacak nitelikte/anlayışta bir kullanıcı /anonim kullanıcı düşünün lütfen. O kişi sizin kullanıcı sayfanızı ziyaret ettiğinde ve orada yer alan dörtlüğü/ifadeyi okuduğunda, sizce neler hisseder, daha açıkçası vikipedi hakkında ne düşünür? Vikipedinin özgür olması bu anlamda kendi öz saygınlığını zedelemez mi? İnanın maksadım sizi eleştirmek değil, sadece düşüncenizi öğrenmek isterim. O ifadelerin kullanıcı sayfasınızda olması sizce doğru mu yoksa yanlış mı? Kolay gelsin..--Eğitmenmahmut msj 21:45, 16 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Küfürlü dörtlükler bence de olmamış.Sait71yaz 22:14, 16 Haziran 2014 (UTC)
@Sait71 @Eğitmen, merhaba arkadaşlar. Tanıştığımıza memnun oldum. Maksadınız eleştirmek de olabilirdi, sorun değil, her zaman tartışmaya açığım; fakat bir kullanıcının vandal değişikliklerini, devriyelik özelliğiyle de olsa, devriyelik özelliği olmadan da olsa geri almamın yaratacağı sonuçlar farklı olmayacağına göre bu bahsettiğiniz sonuçları devriyelik bağlamında değerlendiremedim, beni bağışlayın. Konuyu başka bağlamlar içerisinde, mesaj sayfam üzerinden tartışmaya devam edebiliriz dilerseniz elbette. Sevgiler. :) --Stultiwikiabana yaz 07:43, 17 Haziran 2014 (UTC)
@Eğitmen Yani yanlış anlamanızı istemem, kestirip attığım düşünülmesin lütfen soruyu; fakat dediğim gibi bu bağlam içerisinde bunu değerlendirmeye çalışıp burayı bulandırmamayı dilerim, tekrar edeyim, dediğim gibi, dilerseniz başka bir yerde bahsettiğiniz bağlamlarda konuyu değerlendirelim, oradan çıkacak sonuca göre kullanıcı sayfamla ilgili, gerekiyorsa, gerekli değişikliği gerçekleştireyim; fakat öyle zannediyorum ki burası yeri değil. Sizce de öyle değil mi? :/ --Stultiwikiabana yaz 07:47, 17 Haziran 2014 (UTC)
@Eğitmen & @Sait71, şiiri sayfadan kaldırdım, tekrar değerlendirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler. --Stultiwikiabana yaz 10:34, 23 Haziran 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Kullanıcı, Elmacenderesi tarafından topluluğun sabrını zorlama gerekçesiyle süresiz engellenmiştir. --Théoden ileti 11:38, 21 Haziran 2014 (UTC)
çok hizmette bulunduğumu düşünüyorum
Yorum Yorum Gördüğüm kadarıyla yaklaşık olarak 140 değişikliğiniz var bunların %70'i (90 katkı) kullanıcı sayfasında, %15 (20 katkı) mesaj sayfalarında, %15 (20 katkı da) diğer maddelerde yaptığınız katkılar. Bunlar devriyelik için hiç iyi olacak katkılar değil. Daha fazla olumlu katkılar yapmaya çalışın. --Uğurkentmesaj 08:43, 15 Haziran 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşım noktasında bize nasıl destek olabileceğinizi gösterin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:40, 21 Haziran 2014 (UTC)

Yagmurlukorfez|kukla davası]]) (kullanıcı haklarını değiştir)

5 aya yakındır vikipedide değişiklik yapıyorum. Yaklaşık 2 ay önce yaptığım başvuru "Biraz daha tecrübe edinmeli" gerekçesi ile reddedildi. Bu ikinci başvurumda herhalde artık yeterince 'sofistike' olduğumu düşünüyorum bu konuda. Gerekçem aynı. Daha aktif yardımcı olabilmek için başvuru yapıyorum. Yağmurlukörfez 18:28, 15 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcının, katkılarıyla " devriyelik grubuna terfi ölçütleri " ni karşıladığını düşünüyorum. İşleyişi kavradığı yönünde de bir endişem yok. Daha önceki katkılarını bir ara inceleme fırsatım olmuştu. Devriyelik yapabileceği kanaatindeyim. Herkese iyi çalışmalar..--Eğitmenmahmut msj 20:28, 15 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcı epey süredir kendini kanıtlamış durumda. Bence devriye sorumluluğunun altından kalkabilir. --Mavrikantmsj 09:06, 17 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Tarafsızlık hususunda kuşkularım olduğu için bu oylamada olumsuz görüş bildiriyorum. Zamanla kullanıcıyı daha da yakından tanıyınca netleşecektir. İyi çalışmalar. Vitruvian (mesaj) 10:46, 17 Haziran 2014 (UTC)
Ben kesinlikle Vitruvian'a katılıyorum.--RapsarEfendim? 10:48, 17 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum YorumPolitika ve tarafsızlık sorunları var. Yaklaşık 320 madde katkısı görünüyor. Vandalizm konusunda pek aktif katkıları gözlenmiyor. Politika ve tarafsızlık zamanla kapanır fakat vandalizm savaşında belirgin katkıları olmalı diye düşünüyorum--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 10:52, 17 Haziran 2014 (UTC)
    • "Tarafsızlık sorunlarım" olduğuna ne üzerinden karar verildi belirtilirse sevinirim. TBA'ya aykırı bir içerik/bilgi v.s. eklendiyse devriye olarak başta uyarmanız, endişelerinizi dile getirmeniz gerekirdi. Geçen seferde aynı şey söylenmişti. İçeriği görüp sorumsuz davranıyorsanız, beni tarafsızlık ile suçlamaya hakkınızın olmadığını düşünüyorum. Yok ama ortada kanıtlayabileceğiniz bir "tarafsızlık" unsuru olmayıp bunlar değişikliklerim üzerinden vardığınız kendi fikirleriniz ise, bunun ne bir "politika ihlali" olduğunu, ne de umursanacak önemli bir nokta olduğunu belirteyim. Teşekkürler.Yağmurlukörfez 11:07, 17 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum(önceki yorumu ektir. Düzeni bozmamak adına yeniden sıralanmıştır.) Daha önce yaptığınız politika ihlalini tekrarladığınızı görüyorum . Lütfen tartışma sonlanmadan içeriği değiştirmeyin. Üslubunuz şahsi görüşüme göre hatalıdır. Politika ihlallerinin tekrarlanması sebebi ile devriyelik için daha fazla zaman gerektiği görüşündeyim. Tarafsızlık ile ilgili kuşku/sorunlar tartışma sayfalarında ve hatırladığım kadarıyla mesaj sayfanızda bulunmakta.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 15:26, 18 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Yağmurlukörfez'in pek vandalizme katkısını göremedim. Tartışma sayfasında olabilecek bir konuyu konuyla ilgisi olmayan hizmetli arkadaşımıza bildirmiş (Théoden gerekli açıklamaları bizzat yapmıştır.). Fakat sorun çözme çabanız takdire şayan diyor. Biraz daha olumlu katkıları olsa neden olmasın. --Uğurkentmesaj 21:06, 18 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Gerek dilbilimsel, gerek de genel kültür olarak yetkin gördüğüm bir kullanıcıdır. Özellikle Türkolojideki hassasiyetini takdir ediyorum. İlgili maddelerdeki çalışmalarını "devriye" sıfatıyla görmeyi arzuluyorum. Daha önceki sorunları incelediğinizde yanlış anlaşılmalar olduğunu görmekteyim. Kullanıcının devriye olması herkesin yararına olacaktır.--Kafkasmurat- 21:38, 18 Haziran 2014 (UTC)
    • Kullanıcının uyarılara rağmen tekrarlayan politika hataları ve en sonunda farklı bir ihlal gereği engel almasına neden olan katkıları var.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 21:42, 18 Haziran 2014 (UTC)
Ben durumu inceledim, ayrıntıya inerseniz yanlış anlaşılma ve acemilik görebilirsiniz. Hepimizin birtakım hataları var. Zararlı biri midir? Bunu tartışmak gerekir. Faydalı olmak için uğraşıyor ve hata ile sonuçlandırıyorsa bunu engel olarak kabul edemeyiz. Politika ihlaliyle suçlamak yerine, bilimsel tutumunu takdir etmek gerekir, diye düşünüyorum.--Kafkasmurat- 21:47, 18 Haziran 2014 (UTC)
Yorumum konu üzerine değil. Kullanıcı daha önce tartışma bitmeden içeriği geri almama, içeriğe yorum yapma, yoğun geri dönüş konularında uyarıldı. Önceki başvurusunda bu sebepler acemilikti. Fakat tekrarlaması devriyelik için erken olduğunu düşünmeme sebep oldu.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 21:50, 18 Haziran 2014 (UTC)
Ben yaklaşık 10 yıldır katkı yapıyorum ve hala söyledikleriniz davranışlarla her an karşılaşıyorum. Şu an bunları yapmayan kimse yok. Yapalım demiyorum, ama genel bir tutum bu. Türkçe sürüm olarak geri kalışın sebeplerinden de biri. Aday oldu diye, genel tutumlar engel teşkil etmemeli. Ayrıca devriyeliğin kalıcı olmadığını, hizmetlilerin anında müdahale edebildiğini de düşünmek gerekir. İnceleme bekleyen sayfaları da düşünmek gerekir. Unutmayalım ki onaylı sistemdeki az sayıda Viki'den biriyiz. Bunun işlemesi için devriyeler gerekiyor. Devriyeliğin ahım şahım bir konumu olmadığından da bahsedelim. Sadece yardımcılıktır. --Kafkasmurat- 22:05, 18 Haziran 2014 (UTC)
Devriyelik Vikipedi sistemindeki ve ansiklopedi anlayışındaki temel taştır. Telif kontrolü, tarafsızlık kontrolü... gibi Vikipedi'yi diğer ansiklopedilerden ayıran özelliklerin korunmasını sağlar. Devriyelik, konu "Özgür Ansiklopedi" olmaya gelince çok önemlidir. İncelenecek sayfa çok, doğru; fakat hatalı incelenmesindense incelenmemesini tercih ederim. Tabiki bu kullanıcı hatalı inceleyecek demek değildir. Sadece olasılığı sıfıra yaklaştırma uğraşıdır.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 09:03, 19 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Kafkasmurata yüzde yüz katılıyorum.Herkes hata yapabilir. Ben olumlu bakıyorum. Fakat henüz yeni (18 haziran) engellenmesi kafamda soru işaretleri oluşturdu.

hacitalhamesaj at 22:15, 18 Haziran 2014 (UTC)

  • Yorum Yorum Kullanıcının katkılarında yapıcı yönde gelişme var. Yukarıdaki yorumlardan sonra tekrar değerlendirilmeli--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:01, 23 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcının son günlerde katkılarında iyileşme var. Kararım şimdilik böyle. --Uğurkentmesaj 15:13, 23 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Şu tarz değişikliklerin geri alınmasını sakıncalı buluyorum. Kullanıcının tarafsızlığı konusundaki kaygılarım sürüyor. --esc2003 (mesaj) 12:02, 30 Haziran 2014 (UTC)
@esc2003 gerçi burası yeri değil ama yine de konu açılmışken açıklayayım. Sizin de bildiğiniz gibi (bildiğinizi varsayıyorum) bir değişiklik yaparken güvenilir kaynaklar ekleyerek değişiklik yapmamız lazım. Ticari bir firmanın internet sitesinde yazanı referans göstererek madde içeriğini değiştiremeyiz. Benim değişikliğimi geri almışsınız ama incelediğim kadarıyla gerekli düzenlemeyi de kaynakları ile birlikte yapmışsınız. Bu yüzden ikinci kez bir geri alma işlemi yapmadım. Dolayısı ile eleştiriniz yersiz olmuş. İyi çalışmalar.Yağmurlukörfez 12:25, 30 Haziran 2014 (UTC)
Biraz araştırma yapmış olsaydınız bahsi geçen içeriğin bir haberden alınmış olduğunu görebilirdiniz. Buna vaktiniz yoksa bir başkasının incelemesini bekleyebilirdiniz. Geri alma seçeneğinden önce kaynak eklemek önceliğimiz olmalı. Bunu yapmazsak Vikipedi'nin ilerlemesini bekleyemeyiz. --esc2003 (mesaj) 12:46, 30 Haziran 2014 (UTC)
Malesef esc'ye yarı katılmak durumundayım. En azından devriyelik yaparken, bu değişikliği geri alsanız bile yapılan bu değişikliği, vandalizm olmadığı için, ilk önce daha ziyade onaylamanız beklenecek. Bunu bu şekilde uygularsınız değil mi? Bundan sonrasında da aslında Vikipedi ortak bilincinde beklenen şey bilginin yok edilmesinden ziyade düzenlenmesi olduğu için uygun bir şekilde düzenlemek daha nezih olmaz mı sizce de, bilgiyi yok etmek yerine? :) --Stultiwikiabana yaz 23:44, 8 Temmuz 2014 (UTC)
Vikipedide benim, sizin ya da bir başkasının böyle bir zorunluluğu yok. Kurallar belli. Dediğiniz gibi yapacak olsak burada o zaman hiçbir değişikliğin reddedilmemesi lazım. Gerekçe belirtilerek geri alma işlemi yapıldıktan sonra gerekli düzenlemeyi yapmak, içeriği eklemek isteyen kişinin sorumluluğundadır. Bir başkasının değil. (Benzer durumla daha önce ben de karşılaştım.) ha ilke olarak belki haklı olabilirsiniz, ama vikipedideki halihazırda temel ilkesel sıkıntılar göz önünde bulundurulduğunda bu durum biraz lükse kaçıyor. Buranın gelişmesi için herkesin elini aynı anda taşın altına koyması lazım. Yaptığımız hataları sürekli birilerinin düzeltmesini bekleyerek, yani deyim yerindeyse başkalarının sırtından geçinerek bir yere varamayız. Bu yüzden yapılan "eleştiri"nin yersiz olduğunu tekrar belirtmekte fayda var. Herkese kolay gelsin.Yağmurlukörfez 00:14, 9 Temmuz 2014 (UTC)
Yo bu söylediklerinize bir anlamda katılıyorum, zaten sadece yorumumun son kısmında buna değindim, devriyeliğin biraz dışına taşarak. Dediğiniz gibi, biraz tercih meselesi. Yoksa belirtmeye çalıştığım şey, bu değişiklik vandalizm olmadığı için içinizdeki Devriye değişikliği onaylamalı, sadece bu. İlk önce onaylayıp, sonra geri alma işlemi yaparsanız (ve elbette gerekçelendirerek) diğer kullanıcı da tavrınızı daha net kavrayacaktır diye düşünüyorum yalnızca, o kadar. Yani değişikliği yapan kullanıcı kendi değişikliğinin onaylandığını, yani Sürüm Kontrolü'nden geçtiğini; fakat birtakım bazı diğer endişelere takıldığını daha kolay anlar demeye çalışıyorum. Örneğin ben olsam (sizden biraz daha geniş mezhepliyim Vikipedi konusunda sanırım ((: ), eklenen bilginin de bulunması fakat sıkıntının da dikkat çekmesi adına başına uygun bir etiket ("Düzenle" etiketi gibi) ekleyip onaylarım. Bu aslında biraz da benim sistem merakım sanırım. Burda işleri kolaylaştıracağını düşündüğüm şekli yani. Maddeler düzenlenmek üzere şablonlarda etiketlerde toplanırlar, ordan kullanıcılar seçer beğenir girer düzeltir. Fakat onay verilir, geçilir, çünkü vandalizm yoktur. Anlatabilmişimdir umarım. Sevgiler. Kabul edileceksiniz gibi görünüyor, başarılar ve dikkatler dilerim. :) Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 00:50, 9 Temmuz 2014 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --kibele 14:51, 4 Ağustos 2014 (UTC)
Merhaba 2 yıldır vikipediayla haşırneşşirim ve vikipedide değişiklik yapmak için uğraşıyorum. Bu ilk başvurum vikipedianın bir çok kuralını okudum, kullanımını kurallarını biliyorum. Yardımcı olabilmek amacıyla başvuruda bulunuyorum. Kaankaraca (mesaj) 00:00, 16 Haziran 2014 (UTC)
Yorum Yorum Politikalara ve wiki diline hakim değilsiniz. Uyarılara rağmen ihlaller yapıyorsunuz. Katkı sayınız çok az. Yardımcı olmak için devriye olmanız şart değil. Otomatik terfi ölçütlerini sağlamaya özen gösterin.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 00:02, 16 Haziran 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Daha fazla değişiklik yapın ve bize vandalizmle mücadelede nasıl katkıda bulunabileceğinizi gösterin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:26, 16 Haziran 2014 (UTC)
Vikipedi'de belli bir süre bulunmayacağımdan Ocak'ta devriyelik yetkimin alınmasını istemiştim. Daha sonra Nisan ayında geri dönünce tekrar başvuru yapmıştım. Fakat üyelerin görüşleri doğrultusunda devriyeliğim kabul edilmemişti. Üyelerin yapmış olduğu eleştirileri göz önüne alarak ve buna göre çalışmalar yaptığıma inandığım için devriyeliğe tekrar başvurmuş bulunmaktayım. Türk Süvarisi ileti 14:30, 19 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Af edersin ama bu iş çocuk oyuncağı değil. En son şöyle bir konuşma geçmiş. Defalarca uyarılar yapıldı, defalarca aynı ihlaller gerçekleştirildi. Ben hiç sıcak bakmıyorum devriyelik yetkilerinin verilmesine.--RapsarEfendim? 15:03, 19 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Rapsar'ın yorumu mantıklı görünüyor. Bir "ne yapmak istiyorum?" sorusuna cevap alınamıyor izlenimi söz konusu. Yine de; kullanıcının maddelerin ve bilgi kutularının güncellenmesine yaptığı olumlu katkılarının, otomatik onay için engel olmayacağı kanaatindeyim. --Maurice Flesier msj 22:58, 19 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Rapsar'a tamamen katılıyorum. Kullanıcının devriyelik yetkisi almasına karşıyım. --Eldarion 06:01, 20 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Rapsar'a katılıyorum. Bu iş çocuk oyuncağı değil.hacitalhamesaj at 06:47, 20 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum YorumBen de Rapsar'a katılıyorum bu iş çocuk oyuncağı değil ve sürekli yapılmalı.Bedoman 15:26, 21 Haziran 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Öncelikle, belirli bir süre olmayacağınız için değil, sizi süresiz engellememiz noktasında direterek devriyelik yetkinizin alınmasını istemiştiniz. Keyfi engel veremeyeceğimizi söylediğimizde de, çeşitli yöntemlerle süresiz engellenmenin yollarını aramıştınız. Onca diretme sonrası, şimdi tekrar döndünüz; hoş geldiniz. Ancak, o zaman sizi süresiz engelleseydik; biliyorsunuz ki geri dönmeniz mümkün olmayacaktı. Yani sonucunu düşünmediğiniz adımlar atıyorsunuz. Bunun en güzel örneği de, geçmişte bot misali sürdürdüğünüz; topluluk kararı olmadan ya da keyfi, sonradan nasıl bir geri dönüş alacağınızı düşünmeden yaptığınız katkılarınızdır. Hakkınızdaki endişelerin tarafınızdan giderildiğini katkılarınızla görmeden, devriyelik yetkisi almanızı sakıncalı buluyorum.. --Théoden ileti 13:37, 24 Haziran 2014 (UTC)
Sadece metinleri çevirerek İngilizcemi geliştirmek için başvuruyorum.ThEmperor47 (mesaj) 14:04, 23 Haziran 2014 (UTC)
Yorum Yorum Zaten devriyelik için terfi ölçütlerini sağlamıyorsunuz henüz 2 katkınız var. Metinleri çevirerek İngilizce'nizi geliştirmek için devriye olmanız gerekmemektedir. Bunu bütün kullanıcılar yapabilir. --Uğurkentmesaj 14:41, 23 Haziran 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşım noktasında bize nasıl yararlı olabileceğinizi gösterin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:44, 23 Haziran 2014 (UTC)
Vikipedi'ye yaklaşık 135 katkım var,viki dilini biliyorum ve bazen vandalizmli sayfaları düzelttim,Türkçe ve İngilizce'ye hakimim,sayfalarda dil değişikliği yapabilirim ve yaklaşıık 5 veya 6 aylık deneyimimle kazandığım Vikipedi işleyişini de biliyorum.Gerekli şartları karşılıyorum sanırım.Birkaç kez uyarı aldım ama o zamanlar yeni bir vikipedisttim (son telif hakkı dışında) son zamanlarda telif hakkı olayını da kavradım,Noktalama ve imla hatalarını düzeltebileceğimi düşünüyorum ve daha önce hiç engellenmedim.Daha iyi değişiklikler ve daha yararlı kaynaklarla sayfaların oluşturulması için devriyeliğe adayım.Bedoman 15:22, 23 Haziran 2014 (UTC)
Yorum Yorum Kullanıcının çoğunlukla kendi kullanıcı sayfasında, mesaj sayfalarında ve devriyelik başvurusu sayfasında katkıları var. Pek vandalizme karşı katkı gözüme çarpmadı. Daha fazla vandalizmle mücadeleniz olmalı diye düşünüyorum. --Uğurkentmesaj 11:26, 21 Haziran 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla sayıda değişiklik yapın ve vandalizmle savaşım konusunda bize nasıl yardımcı olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 05:31, 2 Temmuz 2014 (UTC)
Soru varsa cevaplayayım. Teşekkür. --Stultiwikiabana yaz 22:58, 24 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Stultiwikia uzun zamandır vikipedide değişiklik yapan deneyimli bir kullanıcı. Değişiklikleri de ağırlıklı olarak -gözlemlediğim kadarı ile- yapıcı yönde. İşbirliği yapan (ya da yapmaya çalışan) bir kullanıcı. Geçmiş hatalarının devriyelik sorumluluğunu etkileyeceğini düşünmüyorum. Bu bağlamda devriye olmasında ben bir sakınca görmüyorum.Yağmurlukörfez 11:07, 30 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Değişikliklerini çoğu kez görüyorum. Fakat kullanıcı sayfasında yaşanan sorun beni hiç etkilemedi kişisel olayları buna bağlamak istemem. Son değişikliklerinizi incelediğimde çoğunlukla yazım hataları, bağlantı hataları gibi sorunlarla ilgileniyorsunuz. Şimdilik katkılarını daha iyi görelim de ona göre fikrim daha da netleşir. --Uğurkentmesaj 17:25, 31 Temmuz 2014 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --kibele 14:51, 4 Ağustos 2014 (UTC)
Yorum Yorum kendisine beyaz liste üyeliği verilebilir diye düşünüyorum. --hacitalhamesaj at 13:41, 25 Haziran 2014 (UTC)
Yorum Yorum Olumlu katkılarınız var fakat vandalizmle savaş konusunda pek kazla katkı göremedim. Zaten arkadaşımız beyaz liste üyesi hacitalha. --Uğurkentmesaj 19:38, 25 Haziran 2014 (UTC)
Yorum Yorum Benzer konularda katkıda bulunduğumuzdan dolayı, arkadaşımızın katkılarını yakından takip ediyorum. Kaliteli katkıları var, özellikle basketbol konusunda büyük boşlukları doldurmuş vaziyette. Bu zamana kadar bir hatasına denk gelmedim. Bence devriye olması katkılarını artırmasına yardımcı olacaktır.--Hobbit28ileti 13:47, 2 Temmuz 2014 (UTC)
Yorum Yorum Geç bile kalınmış. Devriyelerde "vandalizmle mücadele" şartı aranmıyor zaten, günde bir değişiklik dahi onaylasa veya reddetse kârdır. Kendisi, gözlemlediğim kadarıyla bu kapasitede.--RapsarEfendim? 17:19, 2 Temmuz 2014 (UTC)
Rapsar benim demek istediğim çok iyi katkıları var ama vandalizmle savaş konusunda pek katkısı olmadığıydı. Zaten bu hakkı aldıktan sonra bir taraftan katkı yap, diğer taraftan değişiklikleri onayla veya reddet. Elbet vandalizm şartı aranmıyor. Arkadaşımızın katkılarını çoğu kez görüyorum.--Uğurkentmesaj 23:19, 5 Temmuz 2014 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --kibele 14:52, 4 Ağustos 2014 (UTC)