Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Eylül 2015

Vikipedi, özgür ansiklopedi


Devriye olmak için bu 3. başvurum çünkü maddeler hızlı kontrol edilmiyor![1]şurada olduğu gibi 4 mayıstan beri kontrol bekliyen maddeler var.

Carsfb08 (mesaj) 15:35, 30 Haziran 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Kullanıcının çok sayıda geri alınmış değişikliği var. 3. başvurusu ama hala kendini fazla geliştirememiş. O yüzden devriye olmasını istemiyorum.--HeraklesKakashi mesaj atın 14:06, 1 Temmuz 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Vikipedi'e çoğunlukla Şablon ekleyerek katkıda bulunmuş, fakat normal düz yazı olarak yaptığı katkıları da telif hakkı dolayısıyla geri alınmış. Biraz daha zaman tanınabilir bence. -- Galaksidekiotostopcuefendism 18:06, 18 Ağustos 2015 (UTC)
  • İstek yapılmadı Yapılmadı İlk beyaz listeye alındıktan sonra yoğun bir telif ve kayda değer madde sıkıntısı yaşanmaış. Olumlu katkılarınızın biraz daha artması devriyelik konusunda sizin için daha yardımcı olacaktır. Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:44, 3 Eylül 2015 (UTC)


"Merhaba, Vikipedi'de 2015 yılının tamamı ve 2014 yılının da çoğunda benden başka kimse güncel savaş konularını benim kadar düzenlemedi. Ayrıca, 2015 yılındaki savaş konularını içeren başlıkların neredeyse hepsini de ben oluşturdum. Türkiye Vikipedi'de maalesef güncel savaş/çatışma konularına karşı büyük bir ilgisizlik var. Pek çok konu günlerce-haftalarca kontrol edilmeyi bekliyor. Benim devriye hakkım olmadığı için kontrol edemiyorum. Bazı konuları ise değiştiremiyorum. Devriye onayını bekleyin diyor. Devriye onayı haftalarca bekliyor.

Bana devriyelik haklarını verirseniz hem savaş konularını süratli bir şekilde güncellerim hem de başkalarının yaptıkları -ve haftalarca kontrol edilmeyen- değişiklikleri hızlıca kontrol ederim.

Bunun için üçüncü kez başvuruyorum. Eğer reddederseniz, bir daha vikipediye girmeyeceğim. Hem hevesim kaçacağından dolayı hem de devriye haklarım olmamasının konuları güncel bir şekilde düzenlememe engel olması sebebiyle. Bu kadar kısıtlı zamanımda vikipediye katkı sunmaya çalışıyorum. En azından bir devriyelik hakkını hak ettiğimi düşünüyorum.

Saygılarımla."

Whitelionarda (mesaj) 15:44, 7 Temmuz 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Whitelionarda biraz daha zaman bekleyip kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Benimde ilk başvurum reddedilmişti. Gerçekten en az senin kadar kızmıştım ama şimdi neden reddedildiğini anlayabiliyorum. Vikipedi'yi bırakacağım demende yanlış. Devriyelerin haftalarca kontrol edememesinin sebebini devriye olunca anlarsın artık. Devriyelerin normal kullanıcılardan daha yoğun işleri ve daha çok görevi oluyor. Şimdilik görüşüm olumsuz.--HeraklesKakashi mesaj atın 18:24, 7 Temmuz 2015 (UTC)
Yorum Yorum Daha önce de bir kaç kere başvuru yapmışsınız. Lakin olumlu sonuçlanmamış. Bence ısrarcı olmak yerine kendinizi geliştirin. Mesela aynı konulara takılıp kalmayın. Sayfaların geç kontrol edilmesinin sebebini ise arkadaşımızın da dediği gibi devriye olunca anlarsınız. OkanfanEvet benim? 16:39, 8 Temmuz 2015 (UTC)

"Vikipedi de oldukça fazla zaman geçiriyorum. Bu geçirdiğim zamanı başkalarına yardım ederek geçirmek benim için daha verimli. Vikipedi oldukça güzel bir internet ansiklopedisi. Vikipedi'nin bana oldukça fazla yararı olduğu için benim de Vikipedi'ye yararlarım dokunabilir. Bu yüzden devriyelik başvurusunda bulunuyorum " William DUNBAR (mesaj) 13:57, 14 Temmuz 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Vikipedi de oldukça fazla zaman geçiriyor olabilirsiniz ama katkılarınız fazla değil gibi görünmekte, bu nedenle devriyelik başvurunuz hakkında olumlu görüş bildiremiyorum. Bence katkılarınızı arttırarak kişilerin sizi tanımasını ya da görmesini sağlamalısınız. Böylelikle bir daha ki başvurunuzda hakkınızda olumlu görüş bildirecek kişiler olabilecektir.--Muratero 17:02, 20 Temmuz 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Kendini biraz daha geliştirmende fayda var. -- Galaksidekiotostopcuefendism 18:14, 18 Ağustos 2015 (UTC)
  • İstek yapılmadı Yapılmadı Devriyelik için katkılarınızın biraz artması faydalı olacaktır. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:44, 3 Eylül 2015 (UTC)


Merhaba,

2006'da kaydolduğum Wikipedia için son dönemde artan bir ilgiyle elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum. Genel olarak internette de gönüllü olarak uzun yıllardır sürdürdüğüm projelerim var. Yazmayı, okumayı seviyorum. Türkçe'nin doğru kullanımı hakkında hayli hassasım. Bilginin ücretsiz, kaynağı doğru ve herkese ulaşılabilir olmasının desteklenmesi gerektiğinden yanayım. Fikir sahibi olanların bilgi destekli olmasına katkıda bulunmak isterim. Wikipedia okumak da katkı sağlamak da araştırmalar yapmamı sağladığından kendimi geliştirmemi de sağlıyor. İnternet, hayatımda en çok yer kaplayan iletişim şekli.

Bu tür özelliklerin de etkisiyle elimden geldiğince Wikipedia'ya daha kapsamlı destek olabilmek adına devriyelik başvurumun değerlendirilmesini rica ederim.

Frock~trwiki (mesaj) 07:22, 21 Ağustos 2015 (UTC)

Yorum Yorum Olumlu. Kendisi devriyelik görevine layık bir kullanıcı. Katkıları olumlu ve geliştirici. Ben katkılarına bir göz attım ve kendisini layık bulduğum için devriye olmaya davet ettim. Umarım görevi alır. Hayırlısı. OkanfanEvet benim? 07:32, 21 Ağustos 2015 (UTC)
Yorum Yorum Arkadaşımız 2006 yılında wikipedia'ya katkı yapmaya başlamış, 2009' a kadar çok seyrek olarak katkıları devam etmiş. Daha sonrada 2015 Haziran ayına kadar wikipedia' da herhangi bir katkı yapmamış gözüküyor. "Okanfan" arkadaşımız hangi kritere dikkat ederek kendisini davet etmiş anlayamadım. bence beyaz liste de yer alması şu aşamada yeterli diye düşünmekteyim. Onun için şu aşamada arkadaşımızın devriyeliğine olumlu bakmıyorum.--Muratero 08:03, 21 Ağustos 2015 (UTC)
Cevap Cevap Muratero, ben kullanıcının devriye olmasında hiç bir sakınca görmüyorum. Tüm kriterleri de sağlıyor. İyi niyetli, vandallık yapmıyor, beyaz liste üyesi. Tüm bunları göz önünde bulundurarak davet ettim. İyi vikiler OkanfanEvet benim? 09:27, 21 Ağustos 2015 (UTC)
Cevap CevapWikipedia' da çok fazla vakit geçirmeyen bir kişiyi sırf vandallık yapmıyor diyerekten devriyeliğe aday göstermek bana garip geldi. Benim yukarıda açıkladığım üzere, wikipediada zaman geçirmeyen bir arkadaşımızın devriye olması bence uygun değil.Bu arkadaşımız gibi iyi niyetli ve vandal olmayan çok kişi var sonuçta. "Tüm kriterleri de sağlıyor." demek fazla iddialı. wikipediaya fazla girmeyen ve katkı sağlamayan bir kişinin tüm kriterleri karşılaması tuhaf oluyor. Neyse senin görüşün olumlu benim görüşümde yukarıda belirttiğim nedenlerden dolayı olumsuz. Diğer arkadaşlarımızda karar verirler, sonuca bakılır.--Muratero 12:25, 21 Ağustos 2015 (UTC)


"Benim devriyelik başvurusu yapmamın nedeni Wikipedia da çok ilerlemem.Wikipedia da artık çok hakimim.Vandalizmle savaşıp vikipedide önemli bir yere çıkmak istiyorum"

Mehk63 (mesaj) 22:09, 30 Ağustos 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Henüz erken, belki daha sonra... --Turgut46 13:34, 1 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Türkçe anlayıp konuşabilmek kadar "yazabilmek" de önemli :) Ayrıca Vikipedi'de makam yoktur. Devriye olarak bir takım haklara sahip olursunuz önemli bir konuma gelmezsiniz. İçiniz rahat olsun hâlâ eşitiz :)  McAang 21:04, 1 Eylül 2015 (UTC)
  • İstek yapılmadı Yapılmadı Vikipedi'ye devriye olmadan da katkıda bulunabilirsiniz. Henüz devriyelik kriterleri için uygun katkılarınız bulunmamaktadır. Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:44, 3 Eylül 2015 (UTC)

Merhaba, bilgiye değer veren, üretimini ve paylaşımını önemseyen biriyim. Tashih konusunda kendimi ehil görüyorum. Objektif olarak, Vikipedi'nin içeriğinin zenginleşmesi ve mükemmelleşmesi konusunda çalışmaktan memnuniyet duyarım.

Corpuscollosium (mesaj) 18:26, 28 Ağustos 2015 (UTC)

Yorum Yorum Bana göre aktif kullanıcı olduğunuz söylenemez. Ben, devriye olacak kişinin aktif bir kullanıcı olması gerektiğini düşünüyorum. Merve Ablak (mesaj) 16:10, 30 Ağustos 2015 (UTC)
  • İstek yapılmadı Yapılmadı Vikipedi'ye devriye olmadan da katkıda bulunabilirsiniz. Uzun süredir üye olmanıza karşın son zamanlardaki katkılarınız çok az. Katkılarınızın artması devriyelik ölçütlerini sağlamak açısından daha faydalı olacaktır. Saygılarımla, Bu imzasız yazı Fenerli1978 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


" Vikipediye üye olduktan sonra vikipedide çok fazla zaman geçirmeye başladım, bazı maddelerde saatlerce uğraştım. Zaman zaman diğer kullanıcılarla polemiğe de girdim ve hatalarım da oldu ama kuralları ve işleyişi iyi öğrendiğimi düşünüyorum. Devriyelik yaparak farklı farklı başlıklarda yeni şeyler öğrenebilir ve vikipediye fayda sağlayabilirim. Aylardır bekleyen değişiklikler var. Devriye sayısı eksik olmalı, yardımcı olabileceğimi umuyorum. Teşekkürler."

unknowledge (mesaj) 01:51, 30 Ağustos 2015 (UTC)

Yorum Yorum Kullanıcı wikipedianın kurallarını hala öğrenebilmiş değil. Diğer kullanıcılara iftira attığı içinde engel almış birisi. Maddelerde değişiklik savaşına girmekten de hala geri durmuyor. Bence çok daha fazla zamana ihtiyacı var. Kendisini belirttiğim nedenlerle ne beyaz liste ne de devriyelik görevi için uygun görmüyorum.--Muratero 15:17, 30 Ağustos 2015 (UTC)
Yorum Yorum Kullanıcının katkılarını incelediğimde, sanki ısrarla geri alınan değişikliklerini yeniden ekleme çabasında olduğunu gördüm ve geri alınan değişiklik sayısı fazla gibi. Merve Ablak (mesaj) 16:00, 30 Ağustos 2015 (UTC)
Yorum Yorum Politika ve yönergeleri iyi kavramamış bir kullanıcı. Beyaz liste ve devriyelik için erken olduğunu düşünüyorum. reob 11:33, 9 Eylül 2015 (UTC)
  • İstek yapılmadı Yapılmadı - Kullanıcı beyaz listeye eklendi, ama henüz devriyelik için yeterli tecrübeye sahip değil.--Khutuck (mesaj) 16:40, 12 Eylül 2015 (UTC)
Yorum Yorum Ben ve bazı kullanıcılar kişinin davranışlarından ötürü beyaz listeye bile uygun değil dedik, demez olaydık :) Bu imzasız yazı Muratero (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.



"Merhaba sayın hizmetliler gerekli kriterlerin hepsi uygun.Vikipediye girdiğim süre içerisinde az zamanda çok iş yaptığıma inanıyorum. Devriyelik başvurusu yapmamın nedeni ise devriye olarak vikipediye daha çok katkı sağlıyarak, vandalizme savaşarak, Türkçe vikipediyi daha üst sıralra taşımak istememdir.Bilgilerime güveniyorum ve özellikle Orta Doğu'daki örgütler hakkında bilgiliyim.Siyasette de bilgili olduğumu söyleyebilirim. Nedenlerimi açıkladım siz saygı değer hizmetlilerin doğru kararı vereceğine inanıyorum. Saygılarımla Mehk63..."

Mehk63 (mesaj) 19:43, 5 Eylül 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Bir önceki başvurusunun sonuçlanması bir hafta bile olmamış. Kullanıcı henüz yeterince tecrübe kazanmadı. Hâlâ erken olduğu görüşündeyim. --Turgut46 06:29, 6 Eylül 2015 (UTC)
Yorum Yorum Evet öyle. Biraz daha zaman geçmesi gerekir tecrübe açısından. -- OkanfanEvet benim? 07:40, 6 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Saygıdeğer vikipedistler bir önceki başvurumun görünmediğini sanıp bu başvuruyu yaptım.diğeri reddedilmiş.O yüzden bencede daha erken.Bu başvurumu önemsemeyen lütfen---Mehk63


"Wikipedia da oldukça fazla vakit geçiriyorum. Bu konuda herkese faydalı olmak istiyorum. Onaylar mısınız?Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde"

Gufetto (mesaj) 08:11, 13 Eylül 2015 (UTC)


Yorum Yorum
Ölçütleri sağlamıyorsunuz.
GelecekGecmisteGizlidirBuyrun? 08:19, 13 Eylül 2015 (UTC)


"Topluluktaki arkadaşlar selam; Vikipedi dahilinde son değişiklikleri sık takip etme imkanım oluyor, yeni kullanıcıları teşvik edici ve yönlendirici şekilde geri alma ve düzenleme işlemleri yapıyorum, vandalizm tespitinde de çok dikkatli olduğumu düşünüyorum. Son değişiklik devriyesi olarak daha çok yardımcı olabileceğimi düşünüyorsanız, başvurumu kabul etmenizi isterim."

Hakan·IST 07:07, 18 Eylül 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Kullanıcı, vandalizm ile mücadelede oldukça etkin. Temel politikaları da kavradığını düşünüyorum. Devriye olması yarar sağlayacaktır. --Diyapazon, 07:25, 18 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Son değişiklikler devriyesine ihtiyaç var bence, hem vandallar hem kayda değer olmayan sayflar hem de uygunsuz kullanıcı adları için. Kullanıcı, iletişim konusunda yapıcı. --KediÇobanıİleti 10:45, 18 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Devriyeliğe uygun olduğunu düşünüyorum --Zaitsév 11:40, 18 Eylül 2015 (UTC)

"Bir kac yanlışım olmuş olabilir ama hemen hemen hergun Vikipedi'deyim devriye arkadaşlara yardımcı olurum hem aktif devriye sayısı az"

PierreLotte (mesaj) 19:34, 21 Temmuz 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Önceki yorumlarımızı silmen yanlış. Sildiğin yorumlar sonuçta görülebiliyor.--Muratero 20:22, 21 Temmuz 2015 (UTC)
    • Cevap Cevap Ben biliyorum görüleceğini ama orda başvuru yu yanlış yaptım burda düzeltim herkesin hatası Olur herkes 4-4 değildir ben hergün buralardayım gördüğüm yanlışları düzeltip arkadaşlara yardımcı olmak az sayıda olan devrıyelere yardım olmaktır isteğim Bu imzasız yazı PierreLotte (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Yorum Yorum Selahattin Demirtaş sayfasındaki değişikliği ve bu konu hakkında bir kullanıcıya olan cevap şekli nedeniyle devriyelik için uygun olmadığını düşünüyorum.--Muratero 16:53, 20 Temmuz 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Üslup şekli bir yana daha başvuru bile doğru yapılmamış. OkanfanEvet benim? 17:31, 20 Temmuz 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum PierreLotte'nin Kullanıcı:Wikipedi Aş'ın kuklası olduğunu düşünmekteyim. Buna örnek olarak şu, şu, şu, şu, şu, şu değişikliğin kullanıcının eski kuklalarından şu sayfaya çok benzediğini; şuda ayrı bir önek değişikliktir! Selam ve saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:27, 22 Temmuz 2015 (UTC)

Ben kimsenin kuklası değilim--PierreLotte (mesaj) 17:20, 22 Temmuz 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Kullanıcının başvurusunun yanlışlığı nerede? İtalyakurdu (mesaj) 11:07, 30 Temmuz 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Şunu ve şunuda buraya not düşmekte fayda var! Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:08, 3 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Kullanıcının üslubu çok kötü. Bir yazı yazarken çok Türkçe hataları oluyor. Kaynaksız, hatalı ve yalan-yanlış bilgiler ekliyor. Şimdilik kesinlikle devriye olmamalı. İlerleyen ay veya senelerde kullanıcı devriyelik özelliklerine ulaşırsa konuyu o zaman değerlendirelim. Saygılarımla... İtalyakurdumesaj atın! 14:32, 19 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Aktif bir şekilde katkı yapıyor. Devriye olmasında sakınca görmüyorum. --Turgut46 10:14, 22 Eylül 2015 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Kullanıcı kuklacılık nedeniyle süresiz engellenmiştir. --Superyetkinileti 17:01, 23 Eylül 2015 (UTC)

"Öncedende devriyelik başvurusu yapmış ve daha sonra başvurumu geri çekmiştim.Şimdi yeniden başvuruyorum Vikipedi'de çok iş var.En kısa sürede yanıtlarınızı bekliyorum. GelecekGecmisteGizlidirBuyrun?

  • Yorum Yorum Olumlu bakıyorum. --Zebraacık 16:09, 12 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Olumlu. Devriye olması fayda sağlayacaktır. -- OkanfanEvet benim? 18:12, 18 Eylül 2015 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 17:04, 23 Eylül 2015 (UTC)
Cevap CevapTeşekkür ederim.GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 17:21, 23 Eylül 2015 (UTC)

Mehraba Ben TolgahanbobBuyrun yaklaşık bir yıldır Vikipedide katkıda bulunmak için ara sıra sayfaları gezip katkı yapıyorum. Sürüm Kontrolü sayfasına baktım ve Devriye haklarına sahip olduğumu düşündüm. Vikipedi'de başta birkaç vandalizm yapsam bile artık vandalizm'den vazgeçmeye çalışıyorum. Artık bir devriye olmaya hazırım. Lütfen en kısa sürece cevap gelsin bir hizmetliden. O yüzden benim devriye haklarına sahip olup olmamamı bir hizmetli söylesin.--Tolgahan 2323 16:36, 16 Eylül 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Bence biraz daha beklemelisiniz, vandalizmden vazgeçme aşamasını tamamlamanız lazım, buraya ara sıra geliyorsanız beyaz liste yeterli bence. --KediÇobanıİleti 11:05, 18 Eylül 2015 (UTC)
  • Cevap Cevap Tamam vandalizm'den daha çok vazgeçmeye çalışacağım. Ama ne zaman Vandalizm yapsam hep farketmeyerek yapıyorum örnekler [2], [3] ve bu değişikliğim [4] Vandalizmdir. Oysa bakarsan değişiklerimin %2'inden daha azı Vandalizm. Sonuçta Fenerli1978'in benim mesaj sayfama bıraktığı iki mesaj ile Cobanyastigi'nin Oruç sayfasının tartışmasındaki 2 mesajı sayesinde artık Makul bir Vikipedistim. Ben sana kabul et demiyorum ki çünkü sen hizmetli değilsin. Sonuçta ben her daim doğruları yapmaya çalışırım. Vandalizmi ilk yapışımda onun ne olduğunu bilmiyordum ya o yüzden bence azacık daha fazla düşünmek gerekir. Ama yinede mesajın için teşekkürler. Selamlar, saygılar TolgahanbobBuyrun --Tolgahan 2323 17:56, 18 Eylül 2015 (UTC)
  • Cevap Cevap Ben devriyelik ölçütlerinin tamamına uyduğumu düşünüyorum. Lütfen bir Hizmetlinin bu mesajı gördüğü anda kararını vermesini rica ederim. Lütfen en kısa sürede söylesinler haketip haketmediğimi yani. Sürüm Kontrolü sayfasına baktım ve Tüm Devriye ölçütünü sağladığımı düşündüm. Vandalizm'e gelince değişiklikerimin %2'sinden daha azı Vandalizm. Hizmetlilerden ricam uygun olup olmadığımı söylesin . Yani Karar Sizindir. Bir Hizmetli söyleyerek yapılıp yapılmamasını yazsın. En kısa sürede cevabı bekliyorum , fakat bir devriye değil Hizmetliden en kısa sürede. .Eğer farketmeden kaba bir söz söylemişsem özür dilerim. Selamlar ve Saygılar TolgahanbobBuyrun --Tolgahan 2323 19:23, 18 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Hizmetliler göreve --KediÇobanıİleti 23:07, 19 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Devriyelik başvurusu yapıyorsunuz sonra bir hizmetlinin karar vermesini bekliyorsunuz. Burada hizmetliler karar vericiler ama bizlerinde görüşüne çoğunlukla değer verirler. Anlayacağınız bizimde görüşlerimiz önemli. Verdiğiniz cevaplar bile devriyelik için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Biraz daha maddelere katkı sağlayarak kişilerin sizin için olumlu düşünmesini sağlamanız iyi olacaktır diye düşünüyorum. Şu an için devriyelik başvurunuz için yorumum "Olumsuz". --Muratero 19:45, 30 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Tolgahanbob önemli olan değişiklik sayısı değildir.Değişiklik türü önemlidi.Vikipedi içindeki aktifliğin biraz az gibi geldi.Yanıtın hızlı gelmesi için hizmstlilere mesaj atabilirsin.

GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 19:45, 4 Ekim 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Kriterleri karşılamak devriyelik başvurusu yapmak için yeterlidir ama her başvuru yapan devriye olamayabilir. Sizin tutumunuz en başta hizmetlilere hakarettir, Vikipedide bir topluluk düzeni vardır ve hizmetliler buranın diktatörleri değillerdir, her kullanıcının fikrini dikkate alırlar. Siz şimdiden bizi aradan çıkardınız alimallah devriye olsanız hizmetlileri de aradan çıkarırsız. Devriyeliğin tüm kullanıcılara sirayet eden sorumlulukları vardır, bu nedenlerden dolayı topluluk kültürünü anlamanız ve uslubunuzu değiştirmeniz lazım bence. --KediÇobanı🐈 19:45, 4 Ekim 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Üslup ve davranışlarınızdan dolayı görüşüm olumsuz. --Watermelon juiceBuyrun 19:00, 5 Ekim 2015 (UTC)
  • Cevap Cevap Üslup ve davranışlarım devriye olmak için değil daha çok yanıt gelmesi içindir çünkü benim kişilik özelliklerimden biri sabırsızlıktır ki bu yüzden çok olumsuz yanıt geliyor TolgahanbobBuyrun--Tolgahan 2323 19:07, 5 Ekim 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Bu bir cevap değil aslında. Ben sizi anladım , ilk önce görüşler sonra karar verileceğini öğrendim çünkü Watermelon juiceBuyrun buna bakın bi Bu yorumlarda siz gönüllü olarak çalıştığınız için Vikipedi'yi çok da iyi tanımadığım görülüyor. Uyarınız için teşekkürler. Tolgahanbobİleti --Tolgahan 2323 18:11, 16 Ekim 2015 (UTC)

Cevap Cevap Estağfirullah, umarım Vikipedi'de kendinizi geliştirmeye ve katkılarınızı sürdürmeye tam gaz devam edersiniz :) İyi vikiler. --Watermelon juiceBuyrun 18:21, 16 Ekim 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Artık görüşlere bakılmadan hizmetlilerin kararını veremeyeceğini bilmekteyim --İnternionİleti 13:17, 17 Ocak 2016 (UTC)
  • İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla tecrübe kazanmaya gayret edin --Zaitsév 17:22, 17 Ocak 2016 (UTC)

"Merhabalar Öncelikle Herkese Selam Ben vikipedi ye 2 yıl 2 ay önce kayıt oldum ve birçok vikipedi kurallarını ezbere biliyorum ayrıca vikipedi de devriye olmak için gereken şartların neredeyse tamamı bana uygun diye düşünüyorum bini aşkın değişiklik yaptım vikipedi devriye haklarını hak ettiğimi ve uygun olduğunu düşünüyor en kıssa sürede yanıt bekliyorum yinede taktir sizindir eğer kötü yada kaba üslup ve laf kullandıysam affınıza sığınır özür dilerim " Doruk843 (mesaj) 17:18, 17 Eylül 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Kullanıcının katkıları "TV" ve "oyuncular" üzerine, bu konularda çok vandallık yapılıyor ve yanlış bilgiler ekleniyor o yüzden bu alanla ilgilenen devriyelere bir tane daha eklenmesi iyi olur, devriye olup olmaması hakkında bir şey demiyorum çünkü geçmişi biraz sıkıntılı. --KediÇobanıİleti 10:59, 18 Eylül 2015 (UTC)
  • Cevap Cevap Taktir Sizindir Nasıl Uygun Görürseniz Geçmişte viki hatalarım oldu evet ama şimdi daha bilinçliyim hatalarımı Telefi edeceğim teşekkür ederim saygılarımla KediÇobanı --Doruk843 15:32, 18 Eylül 2015 (UTC)
  • Cevap Cevap Sayın vikipedi yetkilileri Ben vikipedi ye katıldığımdan beri 1132 değişiklik yaptım devriyelik ölçülerinin neredeyse tamamına uyuyorum beyan ederim yinede karar sizindir ben hiç kimseyi bişey için zorlamıyorum bişeyde ısrar etmiyorum Sadece bunu da düşünmenizi isterim neyde hata yapmışım bilmek isterim Kaba üslup kullandıysam özür dilerim saygılar lütfen bu mesajımla beni yakından tanıyan ve yaptığım şeyleri bilen biri ilgilensin mümkün olan en kıssa sürede yanıt beklerim tekrardan saygılar Teşekkür ederim Doruk843 (mesaj) 17:27, 18 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Olumlu. Eskiden hatalar yapmış ama son değişikliklerine bakılırsa artık yapmıyor. -- OkanfanEvet benim? 14:12, 19 Eylül 2015 (UTC)
  • Cevap Cevap Sayın Hizmetliler sizi tüm değerlendirmeler bittikten sonra karar vermek için göreve çağrıyorum lütfen burada başvuru da bulunan herkes için olumlu yada olumsuz bir karara çağrıyorum lütfen iyi değerlendirme yapınız ondan sonra karar veriniz kimse red edilmek istemez ama eğer gerçekten başvuru olumluysa ve gerçekten başvuru yapan kişi devriyelik için uygunsa lütfen haksızlık olmasın ben kimseye haksızlık yapıyorsunuz demiyorum sadece adil bir sonuç ve karar olsun kötü üslup kullandıysam yada kötü bir söz söylediysem af ola bilin ki ben böyle bir şey dememişim vede demiyeceğim tekrar teşekkürler ve saygılar Doruk843Buyrun benim? 14:07, 20 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum "Olumsuz". Arkadaşımız zaten beyaz listede. Değişikliklerine baktığımda istediği düzeltmeleri beyaz liste üyeliği ile de zaten yapabilir diye düşünüyorum. "Hizmetliler" diğer kullanıcıların yorumlarını görmeden niye karar versinler. Biraz bekleyiniz, fazla ısrar da olumsuz görüşlerin artmasına sebep olabilecektir.--Muratero 19:56, 30 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Ben de olumsuz düşünüyorum. --Watermelon juiceBuyrun 09:08, 1 Ekim 2015 (UTC)
  • İstek yapıldı Yapıldı İlk yıllarında epey uyarı alıp engellense de tecrübe kazandığı açık --Zaitsév 17:43, 17 Ocak 2016 (UTC)