Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Tubay Fırat

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tubay Fırat[kaynağı değiştir]

Bu kullanıcılar Tubay Fırat kullannıcısının kuklası. Oluşturduğu kendi maddesine ve kayda değer olmayan "Çarıklı Oğlu İsmail Efendi" maddesine sil şablonu eklediğim için mesaj sayfamı ve bu konu hakkında yazıştığım Diyapazonun mesaj sayfasını her üç hesap aracılığıyla da siliyor. Kullanıcı sayfalarını madde gibi işliyor ve ilgili kaydadeğer olmayan maddeleri açmya devam ediyor.--DemirciMehmedİleti 19:56, 1 Ağustos 2015 (UTC)

  • Yorum Yorum Bence denetçiye gerek yok. Denetçi isteği sayfasının politika kısmında "Vandalizm: Sadece devam eden ciddi, düzenli vandalizmlerde." deniyor. Bu kullanıcıyı da vandal olarak değerlendirebiliriz. Ama şuan için, devam eden ciddi, düzenli vandalizm yok. Birkaç hesap engellenmiş zaten. Vandalizme devam ederse "Bariz kuklalar için denetçi gerekmeden gerekli uygulamalar yapılabilir." kriteri gereği kullanıcının engellenebileceğini düşünüyorum. --Diyapazon, 05:51, 2 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum İletişime geçmeye çalıştım ama nafile. --DemirciMehmedİleti 06:02, 2 Ağustos 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Adam bildiğim bütün börek çörek isimlerini kullandı, sırada kurabiyeler var galiba .--DemirciMehmedİleti 16:52, 2 Ağustos 2015 (UTC)

Onaylanmış Belirtilen kullanıcıların kukla oldukları yapılan denetleme ile anlaşılmıştır. Gerekli engelleme işlemleri için bir hizmetliye başvurabilirsiniz, sevgiler. --e.c. 22:22, 10 Ağustos 2015 (UTC)