Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Sevimleribo/2

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kullanıcı:Sevimleribo[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Sevimleribo'nun son kukla hesabı olan Kullanıcı:Aranan Kan, son değişikliğini 16 Mart'ta yaptıktan sonra engelleniyor. Kullanıcı:II. Niveles'in ise ilk (şifresini unutmuş olduğu ve bunu belirttiği) hesabı Kullanıcı:Niveles ise 21 Mart günü değişiklik yapmaya başlıyor. Kendisinin ilk iki katkısı kullanıcılara mesaj atıp, "yeni kayıt olduğunu ve madde açmaya dair hiçbir şey bilmediğini" söylemek. Kendisine klasik hoş geldin şablonları yollandıktan sonra, 24 Mart günü şöyle, "madde açmaya dair hiçbir şey bilmediğini" belirten biri tarafından gayet eli yüzü düzgün bir madde açılıyor. Birkaç gün içinde hem madde açıyor hem de lisans bakımından herhangi bir sorunu ya da eksikliği bulunmayan adil kullanım dosyaları yüklüyor. Buralara kadar iki kullanıcının aynı kişi olduğunu belirten bir ibare yok elbette. Benim kendimce tespit edebildiklerim şunlar:

  • Her üç kullanıcı da bariz biçimde sinema alanında değişiklik yapmakta.
  • Şuradan ve II. Niveles'in katkılarından, her ikisinin de sürekli olarak uygunsuz kullanıcı adlarını raporladığı görülebilir.
  • Şurada, şurada, şuradaki özette, şurada kullandığı üslubun "kendini gizlemek ve bir nevi 'çaktırmamak'" amacıyla olduğunu "düşünüyorum". Zira daha önce kuklacılık faaliyetleri sebebiyle engellenen bir kullanıcı. Şurada mesela üslup çok ani bir şekilde değişiyor, iyileşiyor, olumlu bir hâle bürünüyor.

Bu kullanıcılar arasında bir alaka olmayabilir de, ancak ben bu verilerle olabileceğini düşünüyorum. Yoksa ikisinden de özür dilerim, kimsenin vaktini ve günahını da boş yere almış olmayalım. RapsarEfendim? 21:39, 31 Temmuz 2016 (UTC)


  • Yorum Yorum (...) kulak asmayacağım ve işlemlerime son sürat devam edeceğim. Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Sevimleribo 2 Mayıs ayında adıma bir dava açıldı hatta davayı ben açtım ve hala sonuç alınamadı. Var olan davayı 2. kez açmak büyük başarı. Mayıs ayındaki davada ne diyorsam burada da onlar geçerlidir. --II. Niveles (mesaj) 21:53, 31 Temmuz 2016 (UTC)

Sonuçsuz Denetleme yapıldığında teknik bir çakışmaya ulaşılamıyor, daha fazla bilgiye ihtiyaç var. --e.c. 21:49, 15 Ağustos 2016 (UTC)