Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/GökçeAkyıldız 2

Vikipedi, özgür ansiklopedi

GökçeAkyıldız 2[kaynağı değiştir]

Kullanıcı GökçeAkyıldız daha önce denetçi tarafından onaylanmış kendisine ait 7 adet kukla hesabıyla birlikte engellenmişti. Kullanıcının aynı işlemleri tekrarladığını düşünerek 2. kez denetçi isteğinde bulunuyorum.

  • 1. Kanıt

Çağla Şimşek maddesi. Sayfayı oluşturan kişi: Kullanıcı:ÇağlaŞmsk Daha önce yapılan işlemler gibi açacağı ünlü hakkında bir kullanıcı adı seçiyor ve maddeyi açıyor. Madde silinse bile art arda açmaya devam ediyor.

  • 2.Kanıt

Seren Deniz Yalçın maddesi. Sayfayı oluşturan kişi: Kullanıcı:Seren Deniz Yalçın

Diğer isimdeki kullanıcılarında işlemleri aynı. Açacağı madde isminde kullanıcı adı seçiyor, sayfayı açıyor, sayfa silinmesine rağmen ısrarla sayfaları açmaya devam ediyor. Bu gerekçelerle yukarıdaki 5 kullanıcının denetçi kontrolünden geçmesini talep ediyorum. --Niveles (mesaj) 07:45, 27 Nisan 2016 (UTC)

  • Yorum Yorum Kullanıcı:BatuhanEksi ve Kullanıcı:ÇağlaŞmsk'in sayfalarındaki yazılar ile @Niveles'in de belirttiği davranışsal benzerlikler bariz biçimde kuklacılık faaliyetini işaret ediyor. Az önce son değişikliklerde oluşturulan maddeleri incelerken dikkatimi çekmişti, gündeme getirdiğiniz için teşekkürler. Dr. Coalmesaj 07:53, 27 Nisan 2016 (UTC)

Onaylanmış Meslek edinmiş gibi kukla açıyor, kullanıcıların tamamını engellemesi için bir hizmetliye başvuru yapabilirsiniz @Dr. Coal. --e.c. 20:24, 11 Mayıs 2016 (UTC)