Three Moons Over Milford

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Three Moons Over Milford
BaşrolElizabeth McGovern

Sam Murphy
Teresa Celentano
Nora Dunn
Samantha Quan

Rob Boltin
ÜlkeABD
Diliİngilizce
Sezon sayısı1
Bölüm sayısı9
Yapım
YapımcıHoward Chesley
Jon Boorstin
Görüntü yönetmeniScott Williams
Rick Maguire
Gösterim süresi43 Dakika
Dağıtımcı firmaABC Signature
Yayın bilgileri
Yayın tarihiTemmuz 2006 - Eylül 2006

Three Moons Over Milford, Amerikan bilimkurgu, drama-komedi televizyon dizisidir. Vermont kasabasında geçen dizide, bir asteroit Ay'a çarparak üç parçaya böler ve sonunda Dünya'ya düşerek hayatı sona erdirebilecek bir tehdit oluşturur. Bu nedenle, yaklaşan Kıyamet Günü tehdidi, birçok insanın hayatını sorgulamasına ve her gün son günleri gibi yaşayarak işlerini bırakmalarına, kötü alışkanlıklara kapılmalarına neden olur.[1]

Dizi, Eylül 2006'da düşük reytingler nedeniyle iptal edilmiştir.[2]

Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Laura Davis

Larura Davis ailenin annesi, ay olayının ardından meydana gelen duygusal stres ve büyük değişikliklerle mücadele eden bir karakterdir. Yerel bir endüstri lideri olan kocası Carl, ay olayından sonra aileyi terk ederek evden uzakta bir yurtta yaşamaya başlamıştır ve daha sonra Yedi Zirve'yi tırmanmak için ülkeyi terk etmiştir. Kısa bir süre sonra, Carl'ın şirketinde yolsuzluklar ortaya çıkar ve ailenin mülkleri ve varlıkları el konulur, mahkeme aileyi evsiz bırakır. Laura karakterini Elizabeth McGovern canlandırmaktadır.

Lydia Davis

Davis ailesinin ergen kızıdır. Dünyayı kurtarmak için Vika töreni yapma girişimi, yerel lisede kazara yangına neden olmuştur. Olayı kaza olarak savunmasına rağmen, "ateş çıkaran" olarak anılır. Yeni bir okula yerleştirilir ve yanında yanıcı bir şey taşıma yasaklanır. Ancak kötü bir gruba dahil olmaya başlar. Teresa Celentano tarafından canlandırılmıştır.

Alex Davis

Davis ailesinin 16 yaşındaki oğlu Alex, matematikte deha seviyesinde olmasına rağmen araç sorunlarıyla mücadele etmektedir. 29 yaşındaki Claire ile romantik bir ilişkiye girer. Ailesiyle birlikte yaşayacak bir ev kiralamak için yeni motosikletini satar. Sam Murphy tarafından canlandırılmıştır.

Claire Ling

29 yaşındaki bir bilgisayar analisti olan Claire, genç Alex Davis'e karşı ilgi duyuyor. Davis ailesiyle birlikte yaşıyor. İlk başta Alex'in gerçek yaşını fark etmeyen Claire, onun MIT'de ara veren bir lisans öğrencisi olduğunu düşünüyordu. Gerçek yaşını öğrendikten sonra ilişkiden uzaklaşmaya çalışsa da, Alex'e karşı duygularını gizleyemez. Samantha Leigh Quan tarafından canlandırılmıştır.

Michelle Graybar

Yaklaşan felaketin düşünmeden işlerini rutin şekilde yürüten fırsatçı bir emlakçıdır. Nora Dunn tarafından canlandırılmıştır.

Albert "Mack" McIntyre

Lydia'nın yangın davasında Davis ailesine yardımcı olan kasabalı bir avukattır. Mack ve Laura Davis arasında büyüyen bir aşk oluşur ve Mack'in müdahaleci annesi Laura'yı Mack'in sekreteri olarak işe alınca, ilişki daha da ilerler. Mack, Rob Boltin tarafından canlandırılmıştır.

İzleme[değiştir | kaynağı değiştir]

2019 itibarıyla, dizi Amazon'da Prime video akışları aracılığıyla satın alınabilir.

Referans[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Three Moons Over Milford - Beyaz Perde". 5 Nisan 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ "Three Moons Over Milford (TV Series 2006) - IMDb". web.archive.org. 5 Aralık 2022. 5 Aralık 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Nisan 2023.