The Book of Boba Fett

Vikipedi, özgür ansiklopedi

The Book of Boba Fett Disney+ yayın hizmeti için yaratılmış bir Amerikan televizyon dizisidir. Dizi, The Mandalorian serisinin, o seriden ve diğer Star Wars medyalarında görülen ödül avcısı Boba Fett'i içeren bir yan ürün olan Star Wars serisinin bir parçasıdır. Dizi, diğer The Mandalorian yan ürünü Ahsoka ile birlikte yer almaktadır.

Temuera Morrison, Boba Fett rolünde, Ming-Na Wen de Fennec Shand rolünü üstleniyorlar. Her ikisi de The Mandalorian ve diğer önceki Star Wars medyasındaki rollerini oynamaktadır. The Mandolarian gibi yayın serilerine öncelik vermeye başlamadan önce Lucasfilm, Boba Fett merkezli bağımsız bir Star Wars filmi geliştirmek için birkaç girişimde bulundu.

Dizi, 29 Aralık 2021'de ön gösterime girecektir.

Öncül[değiştir | kaynağı değiştir]

Boba Fett ve Fennec Shandir bir zamanlar Jabba The Hutt tarafından kontrol edilen bölgeyi ele geçirerek galaksinin yeraltı dünyasında kendilerine nam salmaya çalışmaktadır.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin birkaç bölümünü Robert Rodriguez yönetti, Jon Favreau, Bryce Dallas Howard ve Dave Filoni de yönetenler arasında.

Oyuncular ve karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bir ödül avcısı ve Jango Fett'in oğlu. Morrison, dizinin karakterin geçmişini keşfetmek ve Return of the Jedi (1983) ve The Mandalorian sezon iki olayları arasında başına gelenleri göstermek için bir fırsat olduğunu söyledi.

Ek olarak, Jennifer Beals bir Twi'lek'i canlandırıyor.

Görsel efektler[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin görsel efektleri Industrial Light and Magic tarafından sağlanacaktır.

Çıkış Tarihi[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin prömiyeri 29 Aralık 2021'de yalnızca Disney+'da yapılacak.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]