Tartışma:Zahid Akman

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • RTÜK Başkanı Zahid AKMAN ile ilgili bilgi veren Vikipedi maddesinde özellikle kişinin 2003-2005 dönemi çalışmalarıyla ilgili dönem ve kişinin bulunduğu çeşitli şirket ve holdinglerde yönetim kurulu üyelikleridir. Önemli bir kurumun başında bulunan Akman'ın bu yönünün de Vikipedide bulunması açıklayıcı ve aydınlatıcı olacaktır.Law&order 14:41, 31 Ekim 2007 (UTC)

Sayın Kibele,

O çıkardığınız bölümleri daha sonra kaynaklarıyla ekleyeceğim. Sanırım siz fazla tv seyretme imkanı bulamıyorsunuz. CNNTürk'te Manşet programında halkın gözünün içine baka baka yalan söylemiş ve maaşını Türkiye Cumhuriyeti'nin vergi mükelleflerinin ödediği bir bürokrattır kendileri.

Cıvık haber onun ortaya attığı bir kavramdır... vs... Wikipedia bende çok ağır çalışıyor... Ancak gece düzenleyebilirim. Özellikle bu bireye ilişkin maddeye giren ve çıkardığınız hiçbir cümle kaynaksız değil... Takdir edersiniz ki bazı kaynakları burada verebilmek için tv kanallarından video görüntülerini isteyip eklemek gerekecektir... Toplantı tutanağı sanırım internete çıktı...

Kendimi zora sokacak ifadeler değildir ama lütfen izlemediğiniz okumadığınız konularda daha sağduyulu olalım lütfen.

Bir vergi mükellefi olarak vergimin nerelere gittiğini izlemek benim görevimdir... Saygılarımla--Etrüsk 10:38, 23 Şubat 2007 (UTC)

  • kaynakları eklediğiniz durumda bile 'yalan söyledi' demek subjektif bir yorumdur. siz her ikisini de eklersiniz, bunun yalan olup olmadığı yorumunu okuyucuya bırakırsınız. başka maddelerdeki katkılarınızdan da yola çıkarak VP:TBA sayfasına bir göz atmanızı öneririm. ayrıca maddelere ve katkılara ilişkin yorum yapın lütfen, kişilere değil. --kibelemesaj 11:17, 23 Şubat 2007 (UTC)
Kurtlar Vadisi Terör çekilirken uyardık Hazır denk gelmişken kaynaklardan birisini buraya alayım. Sonra ekleriz içeriğine...--Etrüsk 16:40, 27 Şubat 2007 (UTC)