Tartışma:Yakın Doğu Üniversitesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kıbrıs (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kıbrıs maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kıbrıs kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yükseköğretim (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yükseköğretim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yükseköğretim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Üniversitenin ODTÜ ile bir ilgisi var mı? Zira adı ve ambleminden anladığım kadarıyla bir bağlantı olmalı. --Veritasileti 16:05, 29 Temmuz 2009 (UTC)

YDÜnun sahibi ODTÜ de uzun yıllar öğretim üyeliği yapmıştır.--WilliamWallace 12:56, 3 Ocak 2010 (UTC)

Teknik bir ortaklık söz konusu değil. ~~ ironmaidenfanster 16:24, 24 Nisan 2010 (UTC)

Çıkar çatışması ve reklamsı içerik[kaynağı değiştir]

Madde içeriğine {{Reklam-madde}} etiketini ekliyorum. Katkıda bulunmuş olan K:Orhanozkilic kullanıcı sayfasında da belirttiği üzere üniversite çalışanı olduğundan maddenin olduğu gibi çıkar çatışması-reklam kontrolünden geçmesi gerekli. Buradaki konuşmayı da not düşüyorum. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 13.45, 24 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]