Vikiproje tartışma:Kıbrıs

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kıbrıs (Proje-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kıbrıs maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kıbrıs kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Proje  Bu madde Proje-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

VikiProje Kıbrıs[kaynağı değiştir]

  • Proje uzun zamandır aktif değil ve kaderine terkedilmiş durumda. Sadece adanın kuzeyini kapsam içine almaktansa tamamının dahil edilmesi Kıbrıs maddelerinin gelişmesi açısından büyük yarar olacaktır. Bu nedenle projenin ismini VikiProje Kıbrıs olarak değiştirelim, adanın bütününü kapsam içine alalım derim. Söz sizde. --Muratsahinmesaj 00:19, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Ben buna katılmıyorum. Çünkü Kuzey Kıbrıs oluşumuyla, tüm Kıbrıs oluşumu tamamen farklı şeyler. İkisinin bir arada olmasının anlamlaı olacağına inanmıyorum. Kıbrıs projesi ayrıca açılabilir. Ama onun da pek gerekli olduğunu sanmıyorum. Apolas Lermi 07:10, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Anlamadınız gariba. Projeyi sadece kuzeye indirgemektense tamamını dahil edelim diyorum. Tüm ada ile ilgili yapılması gereken projeler bu VikiProjeye dahil edilecek. Zaten şuan proje berbat durumda, işlevsiz halde duruyor. Büyük ihtimal yakında bir temizlikte silinebilir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti projesi gibi 1-2 aktif kullanıcısı olan bir proje varken, Kıbrıs Projesi yeni ve potansiyeli olan proje daha iyi olacaktır. --Muratsahinmesaj 12:10, 26 Haziran 2009 (UTC)
Sadece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti projesi veya Kıbrıs Cumhuriyeti projesi olunca adanın sadece bir tarafından projeyi işlemiş oluyordu (gerç faal değil:)) Son aylarda hem Kıbrıs Cumhuriyeti ile hem de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ilgili maddelerin tarafsızlaştırıldığı ve zenginleştirildiğini görüyorum. Ve sayıca da artışı söz konusu. Bu durumda Kuzey - Güney farketmeksizin Kıbrıs Adası'nın tamamını kapsayan proje olarak gelişirse daha zengin ve verimli iş olacağına inanıyorum. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 23:51, 3 Temmuz 2009 (UTC)
Kuzey Kıbrıs ile ilgili zaten yazılabilecek çok az şey var. Birkaç ilçe birkaç yapı. Buna rağmen proje aylarca işliyor gözüktü ama işlemedi. Bu kadar az madde için uğraşmaktansa projenin kapsamını genişletmek daha iyi olur diye düşünüyorum. Ayrıca Kıbrıs maddesi için gösterilen emekler için çok teşekkürler. --Veritas ileti 10:51, 5 Temmuz 2009 (UTC)
  • Projeyle neredeyse bir buçuk yıldır ilgilenilmemiş. Kuzey Kıbrıs projesi olarak kaldığında tüm Kıbrıs maddelerine fayda sağlamaz. Kıbrıs projesi olunca kapsamı genişler. Böylece daha verimli hâle gelir ve adayla ilgili tüm maddelerin geliştirilmesine katkısı olur diye düşünüyorum. --Kemal K.ileti 15:47, 5 Temmuz 2009 (UTC)
Geliştirilmiş versiyonu Vikipedi:VikiProje Kıbrıs'a hayırlı olsun. Takabeg ileti 22:41, 5 Temmuz 2009 (UTC)

Portal:Kıbrıs[kaynağı değiştir]

Artık projeye bağlantılı olarak Portal Kıbrıs olarak değiştirildi.--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 13:12, 14 Kasım 2009 (UTC)

Pleas add information about this country to this articles.--Kaiyr (mesaj) 09:29, 24 Ağustos 2014 (UTC)