Tartışma:Yünören, Erciş

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

daha önce bu sayfada şu an baskı aşamasında olan kitabımızın bir kısmının bilgileri paylaşılmıştır ve biz bunları hemen geri aldık...

Kitabımızının Bilgilerinin Vikipedide İzinsiz Kullanılması[kaynağı değiştir]

Yaklaşık 1 senedir hazırlamak için uğraştığımız "Xarxus/Yünören Köyü Monografyası" adlı çalışmamız, baskı aşamasındayken "BEŞİKTAŞLIYIM" adlı vikipedi kullanıcısı tarafından 25.09.2013 saat 10:54'te bazı bilgileri https://tr.wikipedia.org/wiki/Y%C3%BCn%C3%B6ren,_Erci%C5%9F vikipedi sayfasında kullanılmıştır. Bu bilgiler tarafımdan fark edildikten sonra bu bilgileri kullanan kişiyle de görüşülmüş ve bilgiler değiştirilerek yani silinerek geri alınmıştır. Vikipedi editörleri tarafından bu kitabımın bilgilerinin iznim olmadan kullanılmamasını ve telif hakkı ihlalinin olduğunu bildiriyorum. Bu kitabımın bilgilerinin yayınlanmasına devam edilmesi durumunda tarafımdan telif hakkı ihlali için her türlü yasal hakka başvuracağımı bildiririm.--Cahit tan (mesaj) 18:07, 25 Eylül 2013 (UTC)

http://yunorenkoyu.blogspot.com/