Tartışma:Tuğra

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

bu sayfayı ekleyen arkadaşın ivedilikle bizimle irtibat kurmasını rica ederiz www.tugra.org tugra@tugra.org

muhtemel telif[kaynağı değiştir]

muhtemel telif durumu var sanırım. Bir arkadaşın bu sayfayı baştan yazması gerekiyor. --Ugur Basakmesaj 12:30, 12 Mart 2006 (UTC)

  • Maddeyi şimdilik telif şablonu ile işaretliyelim. Eğer 10 gün içinde yeniden yazılmazsa veya söz konusu siteden izin çıkmazsa silinir. Fikirler ??? - Noumenon 12:32, 12 Mart 2006 (UTC)
  • ilgili sitenin yöneticileri söylüyor sanırım. Telif sorunu var silinsin diye:) Ugur Basakmesaj 12:33, 12 Mart 2006 (UTC)

yukarıda irtibata geçilmesi istenen web sayfası içerisinde şu şekilde bir paragraf bulunmaktadır. telif hakkı konusunda hoş görüşü olduklarını zannediyorum. öyle olmasaydı böyle bir paragraf yazmazlardı sitelerinde "DİKKAT, Değiştirilmemek kaydı ile web sitemizin içeriğinin herhangi bir kısmı kar amacı gütmeden, yasal tarzda, kişisel veya eğitim amaçlı olarak ve kaynak gösterilerek kullanılabilir. Bir siyasi aktivite ile ilişkisi varmış izlenimi verecek şekilde kullanım menedilmiştir. Bilgi vermek ve izin almak tercihimiz ise de şart değildir. Bir bağlantı (link) vermek tercih edilir. Her türlü kötüye kullanım menedilmiştir." Enzoferrari 06:49, 4 Haziran 2007 (UTC)