Tartışma:Testere (film)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Nanahuatl tarafından 2 yıl önce Madde adı başlığına
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerikan sineması (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerikan sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerikan sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu maddenin isminin "Testere 1" olarak değiştirilmesinin uygun olacağını düşündüm. Nedeni ise diğer seri filmlerde olduğu gibi bu filmi "Testere (film)" kategorisi (tek başlık) altında toplamak daha kullanışlı olacağını değerlendiriyorum. Aynı şekilde serinin diğer filmlerinin isimlerinin standart olması estetik açıdan daha iyi olacağını düşünüyorum. --Txrazy 21:24, 31 Mart 2011 (UTC)

Filmin adı "Saw 1" değil de "Saw" olduğu için "Testere" olması daha mantıklı sanki?
Vito Genovese 21:27, 31 Mart 2011 (UTC)
:( diğer seri filmleri detaylı inceledim ve yanlış yaptığımı fark ettim."Son Durak" gibi ilk filmde numara yok. yalnız takıldığım başka bir konu var. Testere filmlerinin isimlerinde bir standart yok. kimisinde harfle kimisinde rakamla kaçıncı film olduğu belirtilmiş. Değiştirmek lazım.. Çok mu basit konulara takılıyorum acaba--Txrazy 21:41, 31 Mart 2011 (UTC)
Numaralandırmayı mesajından önce düzeltmiştim :)
Vito Genovese 21:49, 31 Mart 2011 (UTC)

işte bu çok güzel olmuş.. :) Saygılar... --Txrazy 21:49, 31 Mart 2011 (UTC)

Madde adı[kaynağı değiştir]

@Superyetkin, Saw (film, 2003) hatalı bir şekilde "Testere" adına taşınmış, bundan ötürü de anlam ayrımı sayfası oluşturulmuş. Ancak o filmin Türkçe bir yayın adı yok, dolayısıyla özgün hâline geri taşıdım. Bu maddeyi de "Testere (film)" olarak taşıyıp anlam ayrımı sayfasını silebilir misin? NanahuatlEfendim? 10.13, 22 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla