Tartışma:Tabula rasa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Felsefe (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Felsefe maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Felsefe kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Psikoloji (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Psikoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Psikoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • tabula rasa doğrudur. baktığım bütün kaynaklarda öyle olduğunu görüyorum. 'tabula rosa' kullanıldığını duymadım ama ondan yönlendirme yapılabilir. başlığın eskisi gibi kalmasında yarar var. --kibele 14:00, 30 Ağustos 2006 (UTC)
  • Türkçeye tabula rosa olarak geçtiğinden yönlendirme yaptım. İngilizce ve latince kökenli dillerde tabula rasadır. --Zeynepmsj 14:11, 30 Ağustos 2006 (UTC)
  • türkçe kaynaklarda da tabula rasa görünüyor ve kullanılıyor. google'da küçük bir arama, kullanımları görmeye yeterli. --kibele 16:20, 30 Ağustos 2006 (UTC)