Tartışma:TBMM 26. dönem milletvekilleri listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Liste-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (Liste-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Yeni format uzun bir süredir anonim kullanıcı tarafından diğer dönemler içinde uygulanmakta idi. Yeni listelemenin daha anlaşılır olduğunu düşünsemde şehirler için başlıkların konması taraftarıyım. Çünkü okuyucular ilgilendikleri şehir için uzun sayfada arama yapacaklarına en üstte bulunacak indeksten ilgili şehirin şablığına basarak ulaşabilirler. Buda okuyuculara kolaylık sağlamış olur. Saygılarımla, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 23:21, 22 Kasım 2015 (UTC)