Tartışma:Türkiye Bilimler Akademisi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Merhabalar, Wikipedia'dan spam-link uyarısı geldi, ancak o 'Kaynaklar' kısmındaki linkler, ilgili bilgiler başka yerde olmadığı için var... Örneğin TÜBA'nın o eski bildirisi sitelerinden kaldırılmış. Şimdilik tek kaynak o Bilim Bilmek sitesindeki...

Celal Şengör'ün yazısına ait kaynak linki ise, orijinal makaleye ancak Cumhuriyet'e paralı abonelikle ulaşılabildiği için eklendi... Cumhuriyet Bilim Teknik Dergisi Yayın Yönetmeni Orhan Bursalı'dan, yazıyı Bilim Bilmek'e ekleme izni alınmıştı.

Kaynaklardaki diğer link ise TÜBA'nın ana sayfasındaki bildirinin kopyası. TÜBA artık eski TÜBA olmayacağından yakında o bildiri de TÜBA sitesinden sansürle kaldırılacaktır. Bir tarihi referans olarak şimdilik bir kopyası o kaynaktaki linkte... Wikipedia bot'u linkleri görünce otomatik mesaj yollamış, ancak bunlar spam değil, bilginize. Bu imzasız yazı 83.66.167.236 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.