Tartışma:Türkiye'nin coğrafi bölgeleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

öncelikle merhaba güzel bir site yapılmış ama bir sorun var sivas doğu anadolu bölgesinde değil iç anadolu bölgesinde bulunan bir kent bu hemen düzeltmenizi talep ediyorum.

en üsteki harita doğru ama sonra tek tek bölgeleri gösteren haritalarda büyük yanlışlıklar var. il merkezi hangi bölgede ise tüm il o bölgede gösterilmiş bu son derece yanlış. il sınırları siyasi, coğrafi bölge sınırları iklimler baz alınarak oluşturulmuştur. ikisi son derece farklı. bazı ilçeleri farklı bölgelerde olan iller yanlış gösterilmiş. konunun diğer dillerdeki sayfalarında da aynı yanlış tekrarlanmış. lütfen düzeltin bunu.

sadece ilk harita doğru diğer haritalar tamamem saçma. Bölge sınırlarını, il sınırlarına göre çizilemez. Türkiyenin bir çok ili farklı bölgelerde yer alıyor. Siz İzmir ili için Egededir diyebilirsiniz ama muğla ili için egededir diyemezsiniz. Merkezi egededir ama datça yarımadasının güneyi(örnek fetihe, muğlaya bağlı ama akdeniz bölgesinde) akdeniz bölgesindedir.--Ollios 16:52, 24 Temmuz 2008 (UTC)