Tartışma:Türkiye'deki memeliler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Chidgk1 tarafından 2 yıl önce Fil yabani mi? başlığına
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yaşam Ağacı (Liste-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yaşam Ağacı maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yaşam Ağacı kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

yahu, her resim kendi âlemin de, bir arkadaş uğraşıyor düzeltmeye ama anlayan birileri düzeltsin şunları, bende anlamıyorum şu resim işinden pek! --Danbury 15:53, 20 Kasım 2006

Resimlerin bir bölümden diger bölüme kaymasini önlemek icin bir kod eksikti, onuda bulup ekleyince düzeldi.
Sorun shuydu: Bilgisayar ekranlarinin büyüklügüne göre Vikipedi sayfalarinin görünüsleri degisiyor. Daha büyük ekranlarda yazilar daha az siralara dagilinca bölümler kisaliyor ve resimler bir altdaki bölüme kayiyor. Neyse halledildi artik. Selamlar --Erdall 16:24, 29 Kasım 2006 (UTC)

Balinalar'a ne oldu? 15 kadar türden sadece 5 tane kalmış. Ayrıca Türkiye denizlerinde yayılımlarını gmsteren bir tabela yapmıştım, silinmiş. Mantıklı bir cevap veren alamazsam tekrar eski haline getirecem. selamlar --Erdall 06:14, 11 Temmuz 2008 (UTC)

Türkiye için yeni tür[kaynağı değiştir]

Bugüne kadar Türkiye'de Şanlıurfa bölgesinde yaşayan tek bir ceylan türü 'Gazella subgutturosa' biliniyordu. Hatay'da yaşayan ve farklı bir ceylan türünün 'Gazella gazella' daha olduğunu bilimsel olarak ortaya çıkartıldı. Haber burada

Listeye ekliyorum --Noctiluca 11:18, 6 Mart 2009 (UTC)

Köstebeklere Talpa davidiana - Acem Köstebeği eklenmeli. Dağılımı Van Gölü'nün güneydoğusu ile Hakkari, yerel olarak Islahiye (Gaziantep) ve Karaisalı (Adana) 78.164.19.85 18:01, 1 Ağustos 2012 (UTC)

Teşekkürler, eklendi --Kmoksy (mesaj) 18:22, 1 Ağustos 2012 (UTC)

re: Kan emen yarasalar makalesini aynı dizine eklemiş olan : 0 kan turkiye results[kaynağı değiştir]

A kanlıysanız sizde hızlı boşaınn çocuk atletik oluyor.

Fil yabani mi?[kaynağı değiştir]

Türkiye'de yabani değildi anladığımı göre Chidgk1 (mesaj) 13.53, 15 Mayıs 2021 (UTC)Yanıtla