Tartışma:Türkü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

dış bağlantılarda ilk sırada yer alan caliyorum.com adresi görüntülenemiyor. bu adresin yerine, türkü söz, hikaye, nota bilgilerini sunan (caliyorum.com için söylenen özelliklerin aynısı) turkudostlari.net sitesini koymak istediğimde bu sitenin spam listesinde olduğu yazdı. ancak turkuler.com, turkudiyari.biz (ki sonuncusu bir forumdur) gibi sitelerin yer almasına izin verilmiş. bu turkudostlari.net'i ekleyemememin sebebi nedir...

Arkadaşlar, diğer sitelerin spam olarak görünmesinin nedenini bilmiyorum. Ancak Online Müzik Eğitim ve Kaynak Sitesi olarak verilmiş olan www.caliyorum.com linki çalışıyor. Lütfen çalışan linkleri silmeyelim!!!! vallah mı?

Zaten linklik bir olay yok. Sadece anahtar kelimeye link verilmiş. Kaldırdım. Kaynak açık açık aşağıda belirtiliyor ve linklerden alınmış bir bilgi görünmüyor. Ayrıca link direkt olarak siteye verilmiş, herhangi bir konuya ya da sayfaya verilmemiş.--Esgiz 09:28, 16 Şubat 2013 (UTC)