Tartışma:Satranç (roman)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Selahattin ilhan tarafından 5 yıl önce Kapak resmi ve çevirmen bilgisi başlığına
Vikiproje Sinema (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sinema maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sinema kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Satranç (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Satranç maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Satranç kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kapak resmi ve çevirmen bilgisi[kaynağı değiştir]

Sayfa geçmişinden bu konuda bir anlaşmazlık olduğunu görüyorum. Bunun gibi birden fazla yayınevinden çıkmış kitaplar için bence ilk baskının görseli kullanılmalı. Kitap Türkçede ilk olarak 1944 yılında yayımlanmış. Benim önerim, linkte verilen 1944 yılına ait kapak görselinin uygun bir açıklama ile kullanılması. İlgili kullanıcılardan, değişiklik savaşına girmeden konuyla ilgili düşüncelerini buraya yazmasını rica ediyorum. --Selahattin ilhan (mesaj) 13.25, 8 Mayıs 2018 (UTC)Yanıtla