Tartışma:Saint Benoît Fransız Lisesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


bence öğrencilerinizin fotoğraflarını da koysanız çok iyi olur onların hakkında bilgiler de verin saint joseph lisesinin sitesine bir göz atın derim ben size. saygılarımla

Meşhur mezunlar[kaynağı değiştir]

Okulun meşhur mezunları arasında Tarık Zafer Tunaya, Rifat N. Bali, Yusuf Ziya Öniş, Vedat Günyol, Fevzi Aslangil, Cem Hakko, Mansur Beyazyürek, Mehmet Güleryüz, Bülent Özveren, Tufan Türenç, Edward Aris, Hulki Kutluk, Melih Aşık, Bensiyon Pinto, Murat Uncuoğlu, Halit Akçatepe, Suat Suna, Pınar Altuğ, Yeşim Salkım, Uzay Heparı, Serdar Devrim, Kenan Gürsoy, Tilbe Saran, Cemal Hünal, Hale Soygazi, Levent Erim, Neslihan Yargıcı, Hanzade Doğan, Harun Kolçak, Sarp Levendoğlu bulunmaktadır.

2007 Faaliyetleri[kaynağı değiştir]

Lise, her yıl KASDAV Liselerarası Müzik Yarışması na katıldığı gibi 2007 KASDAV 'da birçok ödül alarak yarışmaya damgasını vurmuştur. Ayrıca 2007 Yılında Avrupa Gençlik Kulübü ile Bilgi Üniversitesi'nin düzenlediği Liseler 2010'a Katılıyor! yarışmasına katılıp ödüller almış,Robert Lisesi 'nde düzenlenen Avrupa Gençlik Forumu 'na katılmakta ve Felsefe Kulübü 'yle Robert Lisesi'nde düzenlenen '''Etik Değerler Forumu''' 'na katılmaktadır.

İyi de zaten web sitesinde var yani tüm sınıfların fotografları.--Eceboun 19:39, 27 Ocak 2008 (UTC)