Tartışma:Süt reçeli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Rapsar tarafından 4 yıl önce Cajeta başlığına
Vikiproje Mutfak (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Mutfak maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Mutfak kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kolombiya (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kolombiya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kolombiya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Arjantin (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Arjantin maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Arjantin kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Brezilya (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Brezilya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Brezilya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Tokat pekmezi kıvamı"[kaynağı değiştir]

Bir benzetme yapmanın ansiklopedik olmayan bir ifade olması bir kenara, kremamsı Tokat pekmezi ile karamelimsi ve yapış yapış dulce de lechenin (biz böyle gördük, Türkçesini ilk kez duydum) kıvamı arasında fark var.--RapsarEfendim? 12:54, 7 Ekim 2016 (UTC)

Kıvam konusunda kaygınızı giderecek değişikliği yaptım, yeterince kaynak - dış bağlantı da eklendi; ilginize teşekkürler. --E4024 (mesaj) 12:46, 14 Kasım 2016 (UTC)

Cajeta[kaynağı değiştir]

Cajeta olarak da biliniyor Meksika'da. İngilizce Vikipedi'de ayrı bir madde açmışlar, ama o ayrı, katı bir şekerleme. Sıvısına (dulce de leche) da cajeta deniyor (İspanyolca Vikipedi'ye bakılabilir).--RapsarEfendim? 06.32, 1 Eylül 2019 (UTC)Yanıtla