Tartışma:Rostov Muharebesi (1941)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sovyetler Birliği (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sovyetler Birliği maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Rusya (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Dimitri Ryabişev, 20 Ağustos 1941 - 5 Ekim 1941 tarihleri arasında Güney Cephesi'ne komuta etmiş ve Rostov Muharebesi'nin yaşandığı tarihlerde 57. Ordu'nun komutanıymış. Ancak bu sefer refarenslerim ( ru:Южный фронт (Великая Отечественная война) ve [1]) zayıf :=) Takabeg ileti 07:08, 12 Ekim 2010 (UTC)

Biraz daha kapsamlı bir harekât anlatan ru:Донбасская операция (1941) (Donbass Harekâtı) maddesi de varmış. Takabeg ileti 07:24, 12 Ekim 2010 (UTC)

Yoldaş General Ryabişev'in 8. Mekanize Kolordu Komutanlığı bilgisini İng. Wiki'den almıştım, Dmitry Ryabyshev. İng. Wiki'de 8. Mekanize Kolordu maddesi olmadığı için teyid edememiştim. Evet, Southern Front maddesinde yukarıdaki bilgiler veriliyor.--Makedon 10:25, 12 Ekim 2010 (UTC)
Brodi Muharebesi sırasında 8. Mekanize Kolordu Komutanı olduğu biliniyor da nasıl böyle hızla yükselmiş anlayamadım :)) Vaktim olduğunda Red Army Order of Battles 'a bakacağım. Takabeg ileti 11:01, 12 Ekim 2010 (UTC)