Tartışma:Recep Tayyip Erdoğan/Arşiv 7

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Dış Politika, Kariyeri, Gezileri[kaynağı değiştir]

İngilizce Vikipedi'deki R.Tayyip Erdoğan başlığında da kulanımı mevcut olan Early life and career of Recep Tayyip Erdoğan/Erken yaşam ve kariyer Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan başbakanlık gezileri listesi ve Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin dış politika sayfaları tarafımca Türkçe Vikipedi'de de açılacak ve benzer şekilde Türkçe Vikipedi'de ki Erdoğan maddesinede ilave edilecektir. Hatta Türkçe Vikipedi de Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan başbakanlık ziyaretleri listesi başlığı mavcut bile. - Nebeviye 11:00, 9 Haziran 2011 (UTC)

61. Hükûmet henüz kurulmamıştır.[kaynağı değiştir]

Seçimler henüz yeni yapıldı, Başbakan için 61. hükûmette başbakan ifadesi çok yanlış. Vikipedi gelecekten haber vermeye mi başladı. Elbette teamülen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hükûmeti kurma yetkisi verilecektir lakin bu daha olmamış bir olay. Ve ansiklopediler sadece olmuş olaylardan bahsedebilirler. --cansuck 18:14, 13 Haziran 2011 (UTC)

dergi kapaklari kullanimi: Vikipedi:Adil kullanım politikası[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Adil kullanım politikası'na gore "dergi kapaklari salt dergi kapağının ait olduğu dergiyi konu eden maddeyi betimlemek için" kullanilabilir. Bu durumda bu maddedeki dergi kapagi silinmelidir. Adil kullanım resimleri özgür olmayan resimlerdir, biz ise özgür bir ansiklopedi yaratmaya çalışıyoruz.Bu bağlamda adil kullanım resimleri sadece zorunluluk hallerinde, olabildiğince az kullanılmalı ve maddeye önemli ölçüde katkı sağlamalıdır. Film afişleri, kitap, albüm kapakları gibi resimler sadece o ürünün maddesinde kullanılmalıdır. Bunun dışında kullanım hem özgür ansiklopedi ruhuna zarar vermekte hem de adil kullanım politikamızı ihlal etmektedir. Bu konuya daha çok özen göstermemiz lazim sanirim. | ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 16:51, 13 Kasım 2011 (UTC)