Tartışma:ODTÜ Tiyatro Şenliği

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tiyatro (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tiyatro maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tiyatro kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Konunun ansiklopedik olduğuna inanıyorum: tiyatro "camiasında" bilinen bir olgudur. Geliştirmeye zamanım olmadığından KD etiketini kaldırmıyorum.  Levent İleti Katkılar   18:26, 24 Nisan 2009 (UTC)
  • Bilinmesi ayrı bir konu. İnternet kaynakları, şenliğin programı ve tarihleri dışında bir özelliğiyle güvenilir kaynaklara konu olduğuna işaret etmiyor. Zaten içeriğin yarısı katalog niteliğinde, diğer yarısı da telifliydi. Maddenin geriye kalan kısmıyla burada kalması için kayda değerliği kanıtlanmalı. Yoksa silinmeli. --Yabancımsj 18:44, 24 Nisan 2009 (UTC)
  • "katalog niteliğinde" dediğiniz program kısmının kalmasında bir sakınca yoktu, silinmese de olurdu. 49 yıllık bir geleneğin ansiklopedik olduğuna eminim: günümüzün birçok sanatçısı o şenlikten yetişti. Fikrimi değiştirdim: Kısa sürede zaman ayırıp maddeyi geliştireceğim.  Levent İleti Katkılar   18:51, 24 Nisan 2009 (UTC)

Maddede belirgin bir gelişme olmuş. KD etiketini ekleyen kişi olarak çıkartıyorum. Gene de maddenin, kaynaklandırılarak iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler. --M.M. ileti 19:54, 26 Nisan 2009 (UTC)

  • Zaman.. Tiyatro sanatının "usta"larından bir - iki tanıdığım var. Onlara yazıyorum, umarım gerekli desteği görürüz ve maddeyi geliştirebiliriz. Bu arada araştırmalarımda 1966 değil, 1960 yılında kurulduğunu farkederek üstteki sayıyı düzelttim.  Levent İleti Katkılar   20:03, 26 Nisan 2009 (UTC)